Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihe geçecek bir satış daha! Chelsea ile el sıkıştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihe geçecek bir satış daha! Chelsea ile el sıkıştı

Ali Koç, yine bir oyuncu satışıyla kulüp tarihine damga vuracak. Fenerbahçe, İngiliz devi Chelsea ile Attila Szalai'nin transferi için prensipte anlaşmaya varıldı.

27.11.2021 10:57  Güncelleme: 20:56

Olympiakos yenilgisiyle Avrupa Ligi'nde havlu atan Fenerbahçe'de derbi zaferinin mutluluğu pek uzun sürmedi. Eleştiri oklarının hedefi yine Başkan Ali Koç oldu. Başkanlığı döneminde sportif başarı kazandıramayan Ali Koç, yine bir oyuncu satışıyla kulüp tarihine damgasını vuracak.

Sahada başarılı olamayan Ali Koç'tan tarihe geçecek bir satış daha! Chelsea ile el sıkıştı

RÜDİGER KRİZİ

Son günlerde yedek bırakılan Szalai hakkında İngiliz medyasında da çok fazla haber çıkıyor. Antonio Rüdiger'le mukavele uzatamayan Chelsea, sezon sonu gidecek futbolcusunun yerini devre arasında dolduracak. Başarılı savunmacı Rüdiger'in, Chelsea yerine Real Madrid'den yana tercihini kullandığı aktarıldı.

Sahada başarılı olamayan Ali Koç'tan tarihe geçecek bir satış daha! Chelsea ile el sıkıştı

16+6 MİLYON EURO

Chelsea, Szalai için 16+6 milyon euroluk paket sundu. 16 milyon euro net, 6 milyon euro çeşitli bonuslar. Bir aksilik çıkmazsa Macar savunmacı devre arasında Chelsea'nin yolunu tutacak.

Sahada başarılı olamayan Ali Koç'tan tarihe geçecek bir satış daha! Chelsea ile el sıkıştı

ELJİF VE VEDAT'I GÖNDERDİ

Ali Koç döneminde Vedat Muriç'i 17 milyon euroya Lazio'ya, 16.5 milyon euroya da Eljif'i Napoli'ye satıldı. Ali Koç'un ilk senesinde Josef, Giuliano, Fernandao'nun satışından da kasaya yaklaşık 30 milyon euro giriş olmuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç\'tan tarihe geçecek bir satış daha! Chelsea ile el sıkıştı

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihe geçecek bir satış daha! Chelsea ile el sıkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Murat Ercan: Ali Koç(!) FB kulübünün başına musallat olmuş en basiretsiz başkan olma ünvanına layık yegane kişi oldu. Yazık! 67 40 Yanıtla
  • A.vedat Altinsay: Bizim başkan da tam tüccar çıktı.Biz santrafor alacak diye beklerken, o yakında kulübü komple satacak galiba. 81 13 Yanıtla
  • Deniz Ada: Satarım bu kadı köyü hava :)))) valla ağlanacak halimize gülüyoruz yazık gerçekten kim jie yollama peşindeler zaten ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement