Fenerbahçe, Çek Golcünün Peşinde - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Çek Golcünün Peşinde

Fenerbahçe, Çek Golcünün Peşinde

Fenerbahçe'de Sow'un boşluğunu doldurmak için kollar sıvandı. Listede sağ ve sol kanatta da oynayabilen Watford'un 23 yaşındaki Çek forveti Matej Vydra da var.

29.08.2015 08:47  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferin bitimine 3 gün kala, Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Dubai'nin Al Ahli takımına satılan Sow'un boşluğunu doldurmak için hummalı bir çalışmaya girdi.

ÇEK GOLCÜ İNGİLTERE'DE OYNUYOR

Sabah2ın haberine göre; Senegalli golcünün boşluğunu doldurmak için listenin ilk sırasında Terraneo'nun çok istediği Matej Vydra var. Watford forması giyen ve takımının Champienship'ten Premier Lig'e yükselmesinde başrolü oynayan Çek yıldız, 23 yaşında ve 1.80 boyunda.

4,5 MİLYON EURO

Fenerbahçe, bonservisi 4.5 milyon Euro olan genç yıldızı, satın alma opsiyonu da kendilerinde olmak üzere kiralamak amacında. Forvet mevkinde oynayan Vydra, sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor.

Pato ve Remy gibi isimler de alternatif olarak listede yer alıyor.

10 YENİ FUTBOLCU

Fenerbahçe, daha önce Robin van Persie, Nani, Kjaer, Ba, Ozan Tufan, Volkan Şen, Fabiano, Şener, Fernandao, De Souza'yı kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe son olarak Liverpool'da forma giyen Sırp oyuncu Lazar Markovic için kulübüyle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirmişti.

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Çek Golcünün Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • KİRİKKALELİ: Guzel bu adami alin İNGİLTEREDE 6-7 MACİNİ İZLEDİM ADAM AYNİ FERNANDAO FERNANDAO GİBİ GELECEK VADEDEN OYUNCULARDAN 17 2 Yanıtla
  • Vesselam: La yeter istemiyoz artık transfer :) almayın 12 1 Yanıtla
  • gara: öpün aziz babanın elini büyüktür affeder 12 0 Yanıtla
  • sayko: bknu çikardınız 2 7 Yanıtla
  • çeto: çüüüüşşş 0 4 Yanıtla
  • pazarturk: waw bi ucan daha 2 0 Yanıtla

Advertisement