Fenerbahçe'nin İstediği Mata, Soldado'dan Bilgi Aldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin İstediği Mata, Soldado'dan Bilgi Aldı

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği belirtilen Mata'nın eski takım arkadaşı Soldado'yu arayarak kulüp hakkında bilgi istediği söylendi.

30.03.2019 15:12

Sarı lacivertli ekibin çok istediği Juan Mata, Valencia'dan eski takım arkadaşı Soldado'yu arayarak Sarı-Lacivertli kulüp hakkında bilgi istedi... Soldado, "Fenerbahçe zannettiğinden daha büyük"cevabını verdi. Damien Comolli ve yönetim, Mata'nın menajeri ile temaslarını sürdürüyor.

Önümüzdeki sezon kadrosuna çok ciddi takviyeler yapacak olan Fenerbahçe özellikle orta alana yapacağı takviyede takıma liderlik yapabilecek kapasitede birini istiyordu. O isimlerden birisi de sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi szona erecek olan İspanyol yıldız Juan Mata'ydı. Flaş gelişme camiada herkesi heyecanlandırdı.

SOLDADO TÜM BİLGİLERİ VERDİ

Juan Mata 2010/11 sezonunda Valencia'da birlikte forma giydiği Roberto Soldado'yu arayarak kendisine daha önce teklif yapan Fenerbahçe hakkında bilgi istedi. Soldado da bilgileri kendisine iletti.

Fenerbahçe'nin İstediği Mata, Soldado'dan Bilgi Aldı

MENAJERİYLE DİRSEK TEMASI

Soldado'nun Mata'ya "Fenerbahçe zannettiğinden de büyük bir kulüp. Burada kendini gerçek bir yıldız gibi hissedersin" dediği öğrenildi. Bu arada yönetim de Mata için temaslarına devam ediyor.

İSPANYA'DAN DA İSTEYENLER VAR

Mata'nın menajeriyle daha önce görüşen Comolli'nin 30 yaşındaki yıldıza 5 milyon euro civarında imza parası teklif ettiği iddia ediliyordu. Mata'yı bazı La Liga ekiplerinin istediği de gelen haberler arasında.

Fenerbahçe\'nin İstediği Mata, Soldado\'dan Bilgi Aldı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin İstediği Mata, Soldado'dan Bilgi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Adanalı yazıyor: Mata : Nasıl paralar ödeniyor mu? Soldado: Ödeniyor enayiler fazla para veriıp ödüyor hemde. Mata : Takımın durumu nasıl taraftar filan? Soldado: Hepsi eşşek 15. sıraya insek bile destekliyor bişe diyen yok halen alkış kıyamet. rahatız burda gel gel 0 2 Yanıtla
  • Serdar: Neden bu haldesiniz diye bilgi almış olabilir. 1 0 Yanıtla

Advertisement