Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçları hangi kanalda? İşte cevabı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçları hangi kanalda? İşte cevabı

Dün yayınlanan Beşiktaş-Dortmund maçını izleyiciler, Exxen'de takip etti. Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçları da dijital platform Exxen'de. Exxen platformuna abone olan kullanılar, internet üstünden müsabakaları seyredebiliyor.

16.09.2021 11:00  Güncelleme: 11:49

Bu sezon UEFA organizasyonlarının yayın hakları Acun Ilıcalı'nın kurucusu ve sahibi olduğu Exxen'de yayınlanıyor. Dijital platformları kullanmakta zorlanan futbolseverler, dün Beşiktaş'ın maçında çeşitli sıkıntılar yaşadı. Bazı bölgelerde internet yüklenmelerinden dolayı yayında kopmaların olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçları şifresiz kanalda mı? İşte cevabı

ABONE OLMAK GEREKİYOR

Bu sezon UEFA organizasyonlarındaki tüm müsabakalar Exxen'den yayınlanacak. Bu akşam Galatasaray'ın Lazio ve Fenerbahçe'nin Frankfurt'ta deplasmanda oynayacağı karşılaşma dijital platform Exxen'de. Maçı takip etmek isteyen futbolseverlerin bu platforma ücret karşılığında abone olması gerekiyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçları hangi kanalda? İşte cevabı

ÖNCE ASLAN SAHNE'DE

Temsilcilerimizden Galatasaray, 19.45'te Türk Telekom Arena'da İtalyan ekibi Lazio ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe ise deplasmanda. Sarı-Lacivertliler'in Alman ekibi Frankfurt ile oynayacağı karşılaşmada 22.00'de ilk düdük çalacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray\'ın Avrupa Ligi maçları hangi kanalda? İşte cevabı

Son Dakika Spor Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçları hangi kanalda? İşte cevabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement