Galatasaray, Bursaspor Karşısında - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Bursaspor Karşısında

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Bursaspor, 2-2'in rövanşında evinde Galatasaray'ı konuk ediyor.

16.04.2014 11:12  Güncelleme: 11:09

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist bu gece belli oluyor! Galatasaray ile Bursaspor, İstanbul'da oynanan ve 2-2'lik eşitlikle sonuçlanan ilk maçın rövanşına Atatürk Stadı'nda çıkıyor. Saat 20.00'de başlayacak ve İlker Meral tarafından yönetilecek karşılaşma ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Son Sivasspor yenilgisi ile ligde şampiyonluğun iyice uzağında kalan ve hedefini lig ikinciliği olarak belirleyen Galatasaray, bir yandan sezonu kupasız kapatmamak adına yarı finaline kadar ulaştığı Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalmak istiyor. İstanbul'da 2-0 öne geçtiği maçta bu avantajını koruyamayarak maçı 2-2'lik eşitlikle tamamlayan sarı-kırmızılılar, zorlu deplasmanda gidişatı tersine çevirmeye çalışacak.

Galatasaray gibi ligde yine beklentileri karşılayamayan ve sezona üçüncü teknik adamı ile devam eden Bursaspor da kupada finale odaklanmış durumda… Avrupa kupalarına katılım anlamında en kestirme yol kabul edilen kupada İstanbul'dan getirdiği 2-2'lik avantaja güvenen Timsah, taraftarının da desteğiyle sarsıntılı günler geçiren rakibine bir darbe daha indirmenin hesaplarını yapıyor.

Galatasaray'ın bu kritik karşılaşmaya Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder ve Burak'tan oluşan kadrosu ile çıkması beklenirken, ev sahibi Bursaspor'un olası 11'i Frey, Şener, Civelli, İbrahim, Taiwo, Volkan, Şamil, Belluschi, Ferhat, Sestak ve Fernandao şeklinde…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Bursaspor Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement