Galatasaray'dan 2 Kupaya Çılgın Prim! Tam 20 Milyon TL - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan 2 Kupaya Çılgın Prim! Tam 20 Milyon TL

Galatasaray Kulübü kesenin ağzını açma kararı aldı. Kulüp hem lig hem de kupada şampiyonluk gelmesi durumunda, 20 milyon liraya yakın bir rakamı oyunculara prim olarak verecek.

25.04.2019 15:05  Güncelleme: 15:26

Galatasaray'da gelecek çifte şampiyonluk, prim uygulamasını yeniden devreye sokacak.

Sarı-kırmızılılarda uzun süredir sözleşmelerdeki özel maddeler ve bonuslar dışında uzun süredir prim vermeyen yönetim, kesenin ağzını açma kararı aldı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Sarı-kırmızılılar, hem lig hem de kupa şampiyonluğu durumunda hatırı sayılır bir primle karşı karşıya kalacak. Bu rakamın 20 milyon liraya yakın olacağı öğrenildi. Dağılımı ise teknik direktör Fatih Terim yapacak. Oyuncular arasında kime, ne kadar prim verileceğini sezonluk performansa göre Terim belirleyecek.

Her iki kulvarda da şampiyonluk havasına giren sarı-kırmızılılarda prim dopinginin zorlu fikstür öncesi takım üzerine olumlu etkisi yaratması bekleniyor. Hedefe ulaşılması halinde Galatasaraylı futbolcular beklediklerinin dışında bir para kazanacak.

"MORAL İÇİN ÖNEMLİ"

Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den futbolculara kupa uyarısı geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçtaki beraberliğin işlerini zorlaştırdığını belirten deneyimli hocanın, "Son yıllarda Malatya'da lig maçları bizim için kötü geçiyor. Bu istatistiği kupa yansıtmamamız gerekiyor. Malatya'da alacağımız iyi sonuçla sadece finale kalmaz, ligdeki zorlu maçlar öncesi moral de buluruz" diye konuştuğu öğrenildi.

Galatasaray\'dan 2 Kupaya Çılgın Prim! Tam 20 Milyon TL

Son Dakika Spor Galatasaray'dan 2 Kupaya Çılgın Prim! Tam 20 Milyon TL - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • GS 1905: 2 Kupa da bizim olacak, fenerede kupanın sapı var 17 3 Yanıtla
    bence: varnerde var.sesiniz kesildi.kayseri maçında var yokmuidi acaba.çocuk gibi ağlayıp işinizi yürütüyonuz ya bravo size.şampiyon olunda ağlamayın çünkü artık midemizi bulandırıyosunuz. 0 2
  • ego: görsellik olarak fatih terim = ali şen 2 3 Yanıtla
  • şakir: külüp yönetmek şirket yönetmeye benzemez ali koç en erken zamanda bırakmalı 3 1 Yanıtla
  • Emir: Prim dağıtılması nedir maaş almıyolar mı? Sonra ağlıyorsunuz borcumuz 2 milyar dolar 3 milyar dolar diye. 2 1 Yanıtla
  • ahhah: sazan avi vol125456552244 1 2 Yanıtla
  • kenan alp: ŞAMPİYONLUKDA GELEN PARA BUNLARIN YANINDA TRAŞ AYRICA ŞAMPİYONLAR LİGİNE DİREK KATILIM VE KATILIM ÜCRETİ CABASI NABERRRRRRR 3 0 Yanıtla
  • RASİM OZAN KÜTAHYALI: haydaaaaaaaaaa ooooooooooooo 1 0 Yanıtla
  • Findikli: Cingöz musti kupayi deyul Galatasaray lisesini kazanmasi lazim da 0 0 Yanıtla

Advertisement