Galatasaray ile Denizbank Arasında Finansal Yapılandırma Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Spor

Galatasaray ile Denizbank Arasında Finansal Yapılandırma Sözleşmesi İmzalandı

Galatasaray Spor Kulübü ile Denizbank’ın finansal yapılandırma üzerine yaptığı anlaşmanın sözleşmesi bugün Galatasaray Spor Kulübü Maslak Binicilik Tesisleri’nde imzalandı.

13.05.2014 20:12

Galatasaray Spor Kulübü ile Denizbank'ın finansal yapılandırma üzerine yaptığı anlaşmanın sözleşmesi bugün Galatasaray Spor Kulübü Maslak Binicilik Tesisleri'nde imzalandı.

Galatasaray Medya ve İletişim Direktörü Ali Kırca'nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda ilk olarak Başkan Ünal Aysal söz aldı. Bu anlaşmanın, Türkiye'de ilk defa bir spor kulübünün imzaladığı uzun soluklu bir finansman anlaşması olduğunu ifade eden Başkan Ünal Aysal, "Bunu yapmak kolay olmadı. Hem Denizbank, hem Galatasaray teknik ekibi tarafından ciddi bir çalışma yapıldı. Büyük projeler, büyük kurumların eseri olur. Bu projeler uzun soluklu olursa önemlidir ve kalıcıdır. Bu projelerden bir tanesi de, bugün anlaşmasını imzaladığımız Galatasaray'ın finansal borçlarının yeniden yapılandırılmasıdır" diye konuştu.

ATEŞ: "GALATASARAY'IN SPONSORU OLMAKTAN GURURLUYUZ"

Denizbank Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ateş ise bu anlaşmanın Galatasaray Kulübü ile hayata geçirdikleri yeni işbirliği projesi olduğunu belirterek, "Galatasaray Spor Kulübü ile Denizbank'ın işbirliği 10 yılı aşkın devam ediyor ve bugün Galatasaray'ın sponsoru, reklam vereni olmaktan gururluyuz. Bu yeni işbirliği ile 165 milyon dolarlık bir limit tahsis edilmiş oluyor. Bu önemli işbirliğinin kurumlarımıza sinerji katmasını diliyorum. Finansman anlamında Galatasaray'ın ana bankası olma konumuna eriştik" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş medya mensuplarının önünde anlaşmayı imzaladı.

İmzaların ardından Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkan Vekili Faruk Işık, sunum eşliğinde anlaşmanın detaylarını anlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray ile Denizbank Arasında Finansal Yapılandırma Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement