Giresun'da Puanlar Paylaşıldı - Son Dakika
Spor

Giresun'da Puanlar Paylaşıldı

Giresun\'da Puanlar Paylaşıldı

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Baktığınız zaman iki tane iddiasız takım. Çok da kötü oyun olmadı pozisyonlara da girdik.

16.05.2015 19:49

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Baktığınız zaman iki tane iddiasız takım. Çok da kötü oyun olmadı pozisyonlara da girdik. Bir iki tane pozisyon verdik, sonuçta ortada olan bir maçtı. Beraberlikte maçın hakkıydı" dedi.

Sözeri, "Biz olaya şuradan bakıyoruz daha çok. Bizim açımızdan bu maç gençlerin kazanımı anlamın da daha önemli bir maçtı. Gençlerin ne yapacağı anlamında önemliydi baktığınız zaman, hepsi de bu takım da önümüzdeki senelerde rahatça görev alabilirler. Hepsini kutluyorum. Özellikle de hem Mehmet Can, Samet, Şahin ve 16 yaşındaki Murat Can bu takımın geleceğini inşaa edecekler. Murat Can'a ayrı bir paragraf açmak lazım. Bu yaşına rağmen üst düzey oyun zekası olması gelecekte inşallah Giresunspor ve Giresun camiasına iyi oyuncu kazanmanın yanında iyi oyuncular da kazandığını bugün gösterdiler tebrik ediyorum onları. Bugün bizim için 1 puanın yanında en büyük kazanç gençlerin kazanımıydı" dedi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "İki takımın oyuncuları da gerçekten ellerinden geldiğince motive olmaya ve iyi mücadele etmeye çalıştılar. Birer puanı bölüştük, federasyonumuzun bu lige canlandırmak için bazı hamleler yapması gerekiyor. Çünkü hedefsiz kalan takımların oynadığı maçlarda ne seyir zevki oluyor ne de futbol adına bir kazanç oluyor. Süper ligdeki takımların, hedefsiz kalan takımların dahi kazandıkları maçlarda kulübün kasasına giren yüklü bir miktarda para oluyor ama bu ligde maalesef böyle bir şey yok, bunun için hedefi olmayan takımlar sanki, 'ununu elemiş, eleğini asmış' gibi oluyor. Ne futbol adına bir katkı sağlanıyor, ne kulüpler adına bir katkı sağlanıyor. Federasyonun buradaki kulüpleri mali açından biraz daha desteklemesi lazım ki bu tip maçlarda da hem futbol açısından kazanç elde edilsin, hemde kulüpler mali açıdan bazı kazançlar elde etsin" açıklamasını yaptı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresun'da Puanlar Paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement