İsmail Kartal, Diego'yu Sildi - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal, Diego'yu Sildi

İsmail Kartal, Diego\'yu Sildi

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Bursaspor maçı öncesi yapılan kampı izinsiz olarak terk eden Diego Ribas'ı tamamen sildi.

22.04.2015 06:39  Güncelleme: 11:43

Fenerbahçe'yi alacakları nedeniyle TFF'ye şikayet eden Diego Ribas'ın, Bursa maçından 1 gece önce kampı izinsiz terk ederek yeni bir vukuata imza attığı ortaya çıktı. Brezilyalı yıldızın bu tavrı nedeniyle önümüzdeki maçlarda da kadroya alınmayacağı öğrenildi.

DIEGO'YU TAMAMEN SİLDİ

Öte yandan teknik direktör İsmail Kartal'ın, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede kendisi hakkındaki sözleriyle nedeniyle Diego'ya çok kızdığı ve tecrübeli futbolcuyu tamamen sildiği belirtildi.

LİG MAÇINDA FORMA YOK

Diego Ribas'ın takımdan çok kendini düşünmesi ve teknik heyetten yakınması pahalıya patlayacak. İsmail Kartal son 7 lig maçında mecbur kalmadıkça Diego'ya kadroda yer vermeyecek. Deneyimli oyuncu sakatlık sorunu yaşamazsa Ziraat Türkiye Kupası maçlarında görev yapacak.

SEZON SONU YOLCU

Diego kulübe gönderdiği ihtarname ve Başkan Yıldırım'la yaptığı görüşmeyle büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'deki kaderini çizdi. Sarı-lacivertli yönetim beklentilere yanıt veremeyen Brezilyalı oyuncuyu değerini bulduğu anda gönderecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal, Diego'yu Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • onur: Diyego bizi sildi haberiniz yok 2 3 Yanıtla
  • NASİİİİİİİİİİİİİİİİİİ: ZATEN GÖRÜNMÜYORDU 0 0 Yanıtla

Advertisement