Kadro Denemeleri - Son Dakika
Spor

Kadro Denemeleri

Kadro Denemeleri

Oğuzhan, Tolgay ve Atiba’nın cezaları nedeniyle farklı bir orta saha kurgusu üzerinde çalışan Şenol Güneş, Medel-Necip-Talisca üçlüsünü denedi.

07.04.2018 02:35

Göztepe ile oynayacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı. Oğuzhan, Tolgay ve Atiba'nın cezaları nedeniyle farklı bir orta saha kurgusu üzerinde çalışan Şenol Güneş, Medel-Necip-Talisca üçlüsünü denedi. Adriano'yu orta sahada oynatma ihtimalini de göz önünde bulunduran siyah-beyazlı teknik adamın, bu hamleyi oyunun gidişatına göre yapmayı planladığı öğrenildi. Öte yandan son hazırlıklarına ısınma hareketleriyle başlayan Beşiktaşlı futbolcular daha sonra maç taktiğini oynadıkları çift kale maçta uygulamaya çalıştılar.

Kartal'da bir ilk yaşanacak

Beşiktaş, Göztepe maçında bir ilki yaşayacak. Şenol Güneş yönetiminde daha önce kadroda yaşanmamış bir sıkıntı olacak. Siyah-beyazlılar, 2015-16 sezonundan beri ilk defa bir lig maçına Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan'ın üçünün de olmadığı bir onbirle çıkacak.
Alanyaspor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen üç oyuncu da Göztepe karşısında forma giyemeyecek. Bu üç oyuncunun son üç sezonda aynı anda oynamadığı bir lig maçı bulunmazken, Türkiye Kupası'nda siyah-beyazlılar bu üç oyuncudan yoksun olarak 8 maç oynadı. Beşiktaş bu 8 maçın 4'ünü kazanırken, 2'sinden bir puanla, 2'sinden ise puansız ayrıldı.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kadro Denemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement