Kaleci Can Avcı Korkuttu - Son Dakika
Spor

Kaleci Can Avcı Korkuttu

Kaleci Can Avcı Korkuttu

İdman sırasında yere yığılan Diyarbakırspor A.Ş'nin kalecilerinden Can Avcı, tesislere gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı.

06.05.2015 10:00

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı son lig maçı olan 68 Yeni Aksarayspor maçı hazırlıklarında yapılan idmanda kalecisi Can Avcı, yere yıkılıp kıvranınca herkesi korkuttu.

Seyrantepe tesislerindeki idmanın ilk dakikalarında kaleci antrenörü Orhan Altay tarafından gerçekleştirilen çalışma sırasında sakatlanan Can Avcı yere yığıldı. Sağ kalçasından rahatsızlanan Can'a ilk müdahale kulüp masörü İsmail Öztürk tarafından yapıldı. Ayağa kalkamayan ve hareket edemeyen Can için 112 Acil Servis'ten yardım istendi. Tesislere gelen sağlık ekibi, önce sahada müdahale etti.

MR Sonuçları Bekleniyor

Daha sonra sedye ile saha kenarına taşınan Can, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan ve daha sonra kulüp tesislerine getirilen Can'ın durumu MR sonuçlarından sonra belli olacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kaleci Can Avcı Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement