Kocaman Çılgın Golcüyü İstiyor! - Son Dakika
Spor

Kocaman Çılgın Golcüyü İstiyor!

Kocaman Çılgın Golcüyü İstiyor!

Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine gelen Mario Balotelli, Fenerbahçe'nin de gündemine girdi.

06.06.2017 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mathieu Valbuena, Nabil Dirar tamam... peki Fenerbahçe'nin forveti kim olacak? Herkes kanatlar ve orta sahaya kilitlenmişken kimse birinci forvetin kim olduğu sorusunu sormayı akıl edemedi. Şimdiye kadar tek bilinen Önder Fırat'ın Monaco'da van der Wiel'in sözleşmesinin feshedilmesi için yapılan görüşmelerde Mario Balotelli isminin gündeme gelmesi oldu. Fotospor'un haberine göre, Şenol Güneş ve Igor Tudor'un gözünü korkutan İtalyan golcü için Kocaman'ın "korkmak mı? O neden?" yorumunu yaptığı ama daha iyisi olması durumunda O'nu tercih ettiği de gelen bilgiler arasında.

Aykut Kocaman: Kjaer, Fernandao ve Josef kalsın

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, satılması gündemde olan üç yıldızın takımda kalmasını istedi. Kocaman, yönetimden sadece dört transfer istedi.

Fenerbahçe'de yönetim müşterisi olan Simon Kjaer, Fernandao ve Josef de Souza'yı elden çıkarmayacak. Nedeni ise Aykut Kocaman! Sarı-lacivertli ekibin yeni teknik direktörü Robin van Persie'nin satılamadığı ortamda Fernandao için Trabzonspor'un yaptığı teklifin kabul edilmemesini istedi. Ayrıca Brezilya'dan talepleri olan Josef için de, " Mehmet Topal'la iyi bir ikili oluşturuyorlar. Aynı şekilde kullanacağım" raporu verdi. Kocaman ayrıca, satılarak transfer bütçesi yaratılmak istenen Kjaer için de, "yerine daha iyisini alamayacağımıza göre satmanın bir anlamı yok" uyarısında bulundu.

Aykut Kocaman: Dört transfer yeter

Yeni takımı için değerlendirmeler yapan Aykut Kocaman yönetimin planladığı 7-8 transfere karşı çıktı... tecrübeli teknik adam 4 transferin kendisine yeterli olduğunu, fazla değişikliğin takımın dengesini bozacağını söyledi. Kale, defans ve ön libero mevkilerinde sorunu olmadığını ama ön tarafı tamamen değiştirmek istediğini anlattı. Valbuena, Mehmet Ekici ve Dirar'ın yanına bir de hücum oyuncusu koymaları durumunda yeterli olacağı raporunu verdi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Kocaman Çılgın Golcüyü İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement