Mehmet Ali Tektaş, Takımının Organizatörü - Son Dakika
Spor

Mehmet Ali Tektaş, Takımının Organizatörü

Mehmet Ali Tektaş, Takımının Organizatörü

Yeni Diyarbakırspor'un U – 19 takımının başarılı isimlerinden Mehmet Ali Tektaş, performansıyla teknik heyeti ve futbolseverleri büyülüyor.

26.03.2015 22:59

Spor Toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Yeni Diyarbakırspor'un U – 19 takımının başarılı isimlerinden Mehmet Ali Tektaş hem takımının değişmezi hem de organizatörü.

Alt yapısına büyük önem vermeye başlayan Yeni Diyarbakırspor'un U – 19 takımındaki futbolculardan akla ilk gelen isimlerden birisi olan Mehmet Ali Tektaş, centilmenliğiyle, sergilediği üstün performansı ve takımının bir nevi orta sahadaki organizatörü oldu. Genç futbolcu Mehmet Ali Tektaş yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 9 yıldır futbol oynuyorum, Çok sevdiğim renklerin takımı olan Diyarbakırspor'un alt yapı takımında Yeşil – kırmızılı formayı gururlu ve çok severek giyiyorum. Sokaklarda yetiştim. Bana güvenip de takımda yer veren değerli antrenörlerime mahcup olmadım. Bana verilen göreve saha içerisinde fazlayla yapıp kendimi ispatladım. Hedefim Diyarbakırspor A takımında forma giymektir. Bana çok emeği geçen değerli teknik adamımız Enver Aylak hocamıza ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Mehmet Ali Tektaş, Takımının Organizatörü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement