Muratpaşa Belediyespor'da Yarı Final Sevinci - Son Dakika
Spor

Muratpaşa Belediyespor'da Yarı Final Sevinci

Hentbol Kadınlar EHF Kupası'nda Alman rakibini yenerek yarı finale çıkan Muratpaşa Belediyesporlu sporcular karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadı.

14.03.2015 18:54

Hentbol Kadınlar EHF Kupası çeyrek final rövanş maçında Alman rakibi Buxtehuder'i 28-18 yenerek yarı finale yükselen Muratpaşa Belediyesporlu sporcular, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal sahaya inerek sporcuları kutladı.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal yaptığı açıklamada, Almanların hentbolda ekol bir ülke olduğunu söyledi. Geçmişte Alman dergilerini okuyarak hentbolu öğrendiklerini belirten Ünsal, bugün ise Almanlara hentbol dersi verdiklerini kaydetti.

Alman ligi liderini taraftarın desteği ile yendiklerini anlatan Ünsal, "Türk hentbolu açısından büyük başarı. Biz kupayı Antalya'ya getirmek istiyoruz. Bir gün mutlaka bir Avrupa kupası bu kente gelecek" dedi.

Ünsal, karşılaşma süresince takıma büyük destek veren taraftara da teşekkür etti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Muratpaşa Belediyespor'da Yarı Final Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement