Nazilli Belediyespor Yeni Sezondan Umutlu - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor Yeni Sezondan Umutlu

Nazilli Belediyespor Yeni Sezondan Umutlu

Teknik Direktör Ertem: "Savaşan, koşan, mücadele eden, kaybetmeyi kabullenmeyen agresif bir takım kurgusu yapmayı planlıyorum"

17.07.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, yeni sezona heyecan ve beklentiler içinde hazırlandıklarını söyledi.

Ertem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nazilli'de ilk etap çalışmalarının sürdüğünü ve takımın temposundan memnun olduğunu belirtti.

Her takım gibi kendilerinin de büyük umutlarla yeni sezona başladıklarını anlatan Ertem, şunları söyledi:

"Yeni sezon, yeni bir heyecan, yeni bir heves, yeni bir atmosfer. Her zamanki gibi hedefler doğrultusunda sezona merhaba dedik. Beklentileri çok iyi biliyoruz. Grubun zorluğunu da biliyoruz ama önemli olan Nazilli Belediyespor'un ligde bu sezon yapabilecekleri. Biz yaptığımıza bakacağız, yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışacağız. Onun için bugün start verdik, iyi bir takım oluşturarak iyi işler yapacağımızın sözünü veriyorum. Neticeyi, sonucu almak için gereken her türlü eylemi oynadığımız müsabakalarda yapacağız. Savaşan, koşan, mücadele eden, kaybetmeyi kabullenmeyen agresif bir takım kurgusu yapmayı planlıyorum."

Öte yandan siyah beyazlı ekibin genç oyuncusu Barış Kol idmanda sakatlandı. Oyuncunun aşil tendonunun koptuğu, en az altı ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor Yeni Sezondan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement