Nikah Yemeğinde Şampiyonluk Yemini - Son Dakika
Spor

Nikah Yemeğinde Şampiyonluk Yemini

Nikah Yemeğinde Şampiyonluk Yemini

Olcay Şahan’ın nikah yemeğinde buluşan Beşiktaşlı futbolcular, şampiyonluk yemini etti.

15.04.2015 09:43

Beşiktaşlı futbolcular, geçtiğimiz hafta Lütfiye Koçyiğit ile hayatını birleştiren Olcay Şahan’ın nikah yemeğinde bir araya geldi. Oldukça neşeli geçen yemekte oyuncular şampiyonluk yemini de ettiler ve hem taraftarlara hem de Olcay’a sezon sonunda kupayı armağan edeceklerini söylediler.

Bu yıl şampiyonluğu hak ettiklerini ifade eden oyuncular, “Bu beraberlik, bu dostluk, bu arkadaşlık ve bu performansla şampiyonluk bizim hakkımız. Sezonun ilk gününden beri ortaya kolduğumuz futbolu herkes takdir ediyor. Bazen sakatlıkların da etkisiyle grafiğimiz düşse de genel olarak bakıldığında o kupayı bizim kazanmamız gerekiyor.

8 haftayı tek tek değerlendirmeliyiz. Sondan bir önceki hafta oynayacağımız G. Saray maçına şampiyon olarak çıkmamız dahi muhtemel. Sezon boyunca sürekli seyahat ettik, otobüslerden, uçaklardan inmedik. Yaşadığımız bunca zorluğa, her şeye rağmen birbirimize kenetlenmiş durumdayız.

‘İŞ SAHADA BİTİYOR’

Kalan bölümde en başta sağlığımıza çok dikkat etmeliyiz. Sezon içindeki maçlarda hepimizin önemli katkıları oldu. Bundan sonra da hepimize iş düşebilir. O nedenle hazırlıklı olmalıyız.

Sürekli önümüzdeki maçı düşünmeliyiz. İş sahada bitiyor. Hakkımız olanı alabilmek için hep birlikte savaşmalıyız. Sezon boyunca yanımızda olan taraftarlarımıza şampiyonluğu armağan etmeliyiz. Ayrıca kaldıracağımız kupa da Olcay’ın düğün hediyesi olacak” dediler.

Vatan

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nikah Yemeğinde Şampiyonluk Yemini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement