Olympiakos, CSKA Moskova'yı Yenerek Euroleague'de Finale Yükseldi - Son Dakika
Spor

Olympiakos, CSKA Moskova'yı Yenerek Euroleague'de Finale Yükseldi

Euroleague Final Four'da Olympiakos, CSKA Moskova'yı 82-78 mağlup etti ve finale yükselen ilk takım oldu.

19.05.2017 20:44  Güncelleme: 20:48

THY Euroleague Final Four ilk karşılaşmasında CSKA Moskova ile Olympiakos karşı karşıya geldi. İki ekip arasındaki mücadele son saniyeye kadar nefesleri kesti.

İlk çeyreğe Rus temsilcisi hızlı başladı. 9-9 gidilen tv molasından sonra üstünlüğü ele alan CSKA, 9-0 seri yaptı. İlk çeyrek 18-12'lik skorla tamamlandı.

CSKA HIZLI BAŞLADI

İkinci çeyrekte de oyuna hakim olan taraf CSKA Moskova'ydı. Rus ekibi farkı çift hanelere çıkarmıştı ancak ilk yarının bitimine 0.2 salise kala Olympiakos 3 sayılık basketi buldu. İlk yarı soyunma odasına 40-33 CSKA Moskova üstünlüğüyle gidildi.

OLYMPIAKOS AYAĞA KALKTI

Üçüncü çeyrekte Olympiakos oyundaki dengeyi sağladı. Çeyrek sonuna kadar Yunan ekibi farkı azaltmayı başardı. Final periyotuna 64-60 CSKA Moskova üstünlüğüyle gidildi. Final periyotunda ise Olympiakos fırtınası vardı. Yunan temsilcisi, önce aradaki farkı kapadı; daha sonra da öne geçti.

PAZAR GÜNÜ FİNAL VAR

Mücadelenin son dakikasına 76-79 Olympiakos üstünlüğüyle gidildi. Son saniyeleri nefes kesen mücadeleden Olympiakos, 78-82'lik skorla galip ayrıldı. Pazar günü oynanacak mücadelelerde Yunan temsilcisi Olympiakos, THY Euroleague Finali'nde oynama hakkı kazanırken; CSKA Moskova ise üçüncülük-dördüncülük karşılaşmasına çıkacak.

Olympiakos, CSKA Moskova\'yı Yenerek Euroleague\'de Finale Yükseldi

Son Dakika Spor Olympiakos, CSKA Moskova'yı Yenerek Euroleague'de Finale Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement