Samsunspor'un Golcülerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Spor

Samsunspor'un Golcülerine Yoğun İlgi

Samsunspor\'un Golcülerine Yoğun İlgi

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor'un golcü futbolcuları Gekas, Zenke ve Ekigho, düzenlenen imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.

23.02.2012 19:53

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor'un golcü futbolcuları Gekas, Zenke ve Ekigho, düzenlenen imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.

Samsunspor'un teknik giyim sponsoru olan firma tarafından düzenlenen imza gününde Samsunsporlu futbolcular Gekas, Zenke ve Ekigho, taraftarlara imza dağıtıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Samsunspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği ve çevre illerden gelen hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan futbolcular, imza gününün düzenlendiği yere girmekte zorlandı. Polisin güvenlik önlemi aldığı imza gününde, taraftarların ilgisinden memnun olduğunu belirten Yunanlı golcü Gekas, "Samsunspor taraftarlarının

bana olan ilgisi beni gayet memnun etti. Bu desteklerini Cumartesi günü oynanacak Bursaspor maçında da göstermelerini istiyorum. Türkiye'de böyle bir ilgi beklemiyordum, bunu gördüğümde çok mutlu oldum ve düşüncelerim değişti" dedi.

Bursaspor maçı ile ilgili konuşan Gekas, "Her maç bizim için önemli. Önce Bursaspor maçını almak, ardından da diğer maçlardan puan almak istiyoruz. Tek hedefimiz takımın ligde kalması" diye konuştu.

Yunan oyuncu, Türk futbolunda yaşanan şike davası ile ilgili sorular soruya şu şekilde cevap verdi: "Bu konu beni alakadar etmez. Bu tür olaylar bütün Avrupa'da da var. Beni ilgilendiren takımın ligde kalmasıdır. Türk futbolunun geleceği ise parlak görünüyor."

Özellikle Gekas'ın gelmesi ile birlikte yıldızı parlayan Ekigho, "Bursa maçı bizim için çok önemli. Taraftarlar oldukça fanatikler. Bu profesyonel olarak ilk deneyimim olduğu için çok güzel oldu. Samsunspor taraftarlarını taktir ediyorum ve beğeniyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'un Golcülerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement