Sezon Sonunda Ersun Yanal ile Yolların Ayrılacağı İddia Edildi - Son Dakika
Spor

Sezon Sonunda Ersun Yanal ile Yolların Ayrılacağı İddia Edildi

Fenerbahçe'de kötü gidişata bir türlü son veremeyen Teknik Direktör Ersun Yanal ile sezon sonunda yoların ayrılacağı iddia edildi.

23.04.2019 12:02  Güncelleme: 12:03

Göreve gelirken, "İkinci devrenin lideri oluruz" diyen Ersun Hoca kötü gidişi durduramadı. Fenerbahçe alt sıralardan kurtulamazken, yönetimin sezon sonunda Yanal ile yolları ayıracağı ileri sürülüyor.

Fenerbahçe'nin teknik patronu, Koeman'ın yerine 16. haftada göreve geldiğinde Kanarya'nın ikinci yarının en başarılı takımı dolayısıyla lideri olacağını söylemişti. Ancak, Sarı-Lacivertli takım ikinci devrenin en başarılısı olmak bir yana, küme düşme bölgesinin de sadece 5 puan uzağında.

COCU VE KOEMAN'I GEÇTİ

Yanal görevi devraldığında Kanarya, 15 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgiyle, 14 gol atıp, 22 gol yerken, -8 averajla 17. sırada yer alıyordu. Ersun Hoca yönetiminde 14 maça çıkan Fenerbahçe, Cocu ve Koeman dönemine göre biraz daha başarılı görünse de beklenen sıçramayı yapamadı. Bu dönemdeki 14 karşılaşmada sarı-laciverti takım 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 20 gol atılırken, 18 gole engel olunamadı.

SADECE 3 SIRA YÜKSELEBİLDİ

Fenerbahçe şu anda 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 yenilgi ile 33 puana ulaştı ve 14. sırada kendisine yer buldu. Küme düşme bölgesinin en üzerinde yer alan Erzurumspor'dan 5 puan fazlası bulunan ve tehlikeyi henüz atlatamayan Kanarya'da yönetimin Ersun Hoca'ya güveninin azaldığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetimin sezon sonunda Yanal'ın görevine son verebileceği belirtiliyor.

(Star)

Sezon Sonunda Ersun Yanal ile Yolların Ayrılacağı İddia Edildi

Son Dakika Spor Sezon Sonunda Ersun Yanal ile Yolların Ayrılacağı İddia Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • fener: fenerbahçe de aykut hocadan baskası yalan... 3 8 Yanıtla
  • Xxxx: Daha karpuz kesecedik 6 2 Yanıtla
  • Hüso: Ali koç fenerbahçeyi kaos için kullanmak isteyenlerin projesidir 4 2 Yanıtla
  • y y : seninle alakası yok tolgayda yanıldın diğer transferleri ali koçla comolli yaptı senin büyük fenerli olduğunu biliyoruz kralı gelse bu amatör takıma bir şey yapamaz 0 5 Yanıtla
    Oyeah: Kralının fenerde ne işi olur anca paralı askerler gelir 0 0
  • CEMİL Özcan : Bu kişinin yaptığı transfer parası ile TÜRK TARIMI KURTULUR bunları tarlaya süreceksin ersunuda kahyası yapacaksın benim futbol bileğim yok ama mahalle takımı bile bunlardan başarılı olur ŞİMDİ KORKARIM YURTDIŞINDAN MİLYONLARCA DOLARA ADAM ALIRLAR ŞAMPİYONLUK İÇİN SONRADA İLK YILIM SENEYE DEYİP ÜLKENİN PARASINI YURDIŞINA ÇIKARIRLAR MENEKERLİK ADI ALTINDA YAZIIIK HİÇ FUTBOLCU YOKMU . Trabzonlu ÜNAL BEYİ ÖTNEL ALDINLAR 4 0 Yanıtla
  • DEMİR: RİZE Yİ DÜŞÜREN ADAM OLARAK ANICILAN HR ZAMA YANAL 4 0 Yanıtla
  • Sertaç: Her gittiği yeri kuruttu. 3 0 Yanıtla
  • Ertaç: İddia mı ? 3 0 Yanıtla
  • 25: BEN BASKA ÜLKEDEMİ YASIYORUM AMA BU ADAMIN BU KADAR BALON OLUP ŞİŞİRİLMESİNE ANLAM VEREMEMİŞTİM ,DEMEKKİ BOŞMUŞ.BİR BAŞARISINI HATIRLAMIYORUM, 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement