Sharapova, Avustralya'daki yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladı - Son Dakika
Spor

Sharapova, Avustralya'daki yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladı

Ünlü tenisçi Maria Sharapova, Avustralya'daki yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladı ve Novak Djokovic'e bağış çağrısında bulundu. Djokovic de bu çağrıya 50 bin dolar bağış yaparak cevap verdi.

07.01.2020 19:43  Güncelleme: 19:56

Avustralya'da söndürülemeyen ve büyük bir çevre felaketine yol açan orman yangınları sezonun ilk Grand Slam'i olan Avustralya Açık'ı da tehdit ediyor. Turnuvanın ertelenmesi tartışılırken ünlü tenisçiler yangınla mücadele için kampanya başlattı. Maria Sharapova da Twitter hesabından mesaj yayımlayarak, yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladığını duyurdu ve yakın arkadaşı Novak Djokovic'e de çağrıda bulundu.

Sharapova, Avustralya'daki yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladı
Djokovic ve Sharapova

DJOKOVİC 50 BİN DOLAR BAĞIŞLADI

Djokovic de buna hemen cevap verdi ve "50 bin dolar" bağış yaptı. Birçok tenisçi de sezon öncesi turnuvaları ve Avustralya Açık'ta oynayacakları maçlarda yapacakları ace (direkt servis sayısı) kadar bağış yapacaklarını açıkladı. Çok iyi bir servisçi olan Nick Kyrgios ace başına 200 dolar bağışta bulunacağını söyledi. Kadınların en iyi servisçilerinden biri olan Kvitova 150 dolar, Julia Georges da 100 dolar ile Kyrgios'u takip etti.

(Sabah)

Sharapova, Avustralya\'daki yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladı

Son Dakika Spor Sharapova, Avustralya'daki yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • LAZ ZİYAAA: İNSANLAR AFRİKADAAA,ASYADAAA, DÜNYANIN HER YERİNDE AÇIKTAN SUSUZLUKTANNN SAVAŞTAN ÖLÜRKENNN.NEDENNN YARIMMM YAPMADINIZZZZ DAAAA...NERDEYDİNİZZZ DAAAA??????? 1 1 Yanıtla
  • Gönüllü : Izin versinler gönüllü olarak yardıma gitmeye hazırım 0 0 Yanıtla

Advertisement