Suarez, Endenozya Genç Takımı'yla Yapılan Maçta 2 Gol Attı - Son Dakika
Spor

Suarez, Endenozya Genç Takımı'yla Yapılan Maçta 2 Gol Attı

Suarez, Endenozya Genç Takımı\'yla Yapılan Maçta 2 Gol Attı

Barcelona'nın cezalı oyuncusu Luis Suarez, Endonezya Genç Takımı'yla oynanan maçta 2 gol 1 asist yaptı.

24.09.2014 19:31  Güncelleme: 19:40

Transfer olduğu günden bu yana ikinci kez Barça formasını ikinci kez giyebilen Uruguaylı golcü Luis Suarez, 19 Yaş Altı Endonezya Milli Takımı'na karşı B takımı ile çıkıtğı maçta rakip fileleri iki kez havalandırdı.

Her iki yarıda da birer gol kaydeden golcü oyuncu, 6-0'lık galibiyette büyük rol oynarken, hazır görüntüsüyle teknik heyetin yüzünü güldürdü.

4 AY BOYUNCA FUTBOLDAN MEN EDİLMİŞTİ

Dünya Kupası'nda İtalyan Giorgio Chiellini'yi ısırdığı gerekçesiyle FIFA tarafından 4 ay tüm futbol müsabakalarından men edilen Suarez, yapılan itirazlar neticesinde cezası biraz hafifletilirken, 25 Ekim'de Santiago Bernabeu'da oynanacak Real Madrid maçıyla resmen sahalara dönmeye hazırlanıyor.

LEON MAÇINA SONRADAN GİRMİŞTİ

Ağustos ayında Joan Gamper Kupası'nda Meksika'nın Leon takımına karşı ilk olarak mücadele veren Uruguaylı, takımının 6-0 kazandığı maçta sonradan oyuna dahil olmuştu.

DÜNKÜ MAÇA ASİSTLE BAŞLADI

Dün oynanan müsabakada ilk golün asistini yapan 27 yaşındaki golcü, maçın henüz ilk dakikalarında kullandığı kornerde Vermaelen'e güzel bir orta kesti ve Belçikalı, takımını 1-0 öne geçirdi.

Vermaelen savunmada rahat bir oyun sergilerken, Suarez ise hücum hattının ortasında hareketli görüntüsüyle dikkat çekti.

SOL AYAĞIYLA AĞLARI SARSTI

Gelecek en önemli yıldızları arasında gösterilen Alen Halilovic'in müthiş pasında farkı 2'ye çıkaran golcü oyuncu, sol ayağıyla bitiriciliğini konuşturdu.

SERBEST VURUŞLA 2. GOLÜNÜ ATTI

Mücadele boyunca uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklayan Uruguaylı, yine orta sahada aldığı bir topla hızlı çıktı. İkili markajdan şık bir çalımla kurtulan yıldız oyuncu, ceza sahası ön çizgisi üzerinden sert bir vuruşla maçtaki ikinci golünü kaydetti.

Karşılaşmanın son anlarına doğru aldığı bir darbe sonucu maçı yarıda bırakan Suarez'in önemli bir sakatlığının olmadığı ifade edildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Suarez, Endenozya Genç Takımı'yla Yapılan Maçta 2 Gol Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement