Tarsus İdmanyurdu İkinci Yarıdan Umutlu - Son Dakika
Spor

Tarsus İdmanyurdu İkinci Yarıdan Umutlu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdunun Asbaşkanı Fatih Yıldırım, ikinci yarıya daha güçlü şekilde girdiklerini söyledi.

16.01.2015 16:18  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu'nun asbaşkanı Fatih Yıldırım, ikinci yarıya daha güçlü şekilde girdiklerini söyledi.

Yıldırım, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, kulüp başkanı Erdal Yüksel ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can dışında kentte kimsenin takıma maddi katkıda bulunmadığını belirterek iş adamlarından destek istedi.

Ligin ilk yarısının sonlarına doğru teknik direktör değişiklikliği yaparak Murat Gündeş'i takımın başına getirdiklerini anımsatan Yıldırım, devre arası kampının çok iyi geçtiğini söyledi.

Futbolculardan Hakan Akman, Taner Gürsoy, Tayfur Tener ve Reha Kurt ile yollarını ayırdıklarını, Gökhan Emrecik ve Fatih Yılmazlar'ı transfer ettiklerini bildiren Yıldırım, "Forvet, stoper ve orta saha oyuncusuyla da görüşüyoruz. İkinci yarıya daha güçlü şekilde giriyoruz. İkinci yarıdan umutluyuz" dedi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tarsus İdmanyurdu İkinci Yarıdan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement