TFF Diyarbakırspor Tesisine Onay Verdi - Son Dakika
Spor

TFF Diyarbakırspor Tesisine Onay Verdi

TFF Diyarbakırspor Tesisine Onay Verdi

Futbol Federasyonu (TFF), Y. Diyarbakırspor'un Seyrantepe Spor Kompleksi içersinde yapmak istediği tesis projesine onay verdi.

04.06.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol Federasyonu (TFF), Y. Diyarbakır spor'un Seyrantepe Spor Kompleksi içersinde yapmak istediği tesis projesine onay verdi. Spor Genel Müdürlüğü'nün yer tahsisi yapması halinde proje hayata geçirilecek.

Her yıl spor kulüplerine tesisleşme için 'Mali Kaynak Kullandırma' adı altında yardım yapan federasyon, kulüplerden 1 Nisan'a kadar proje örnekleriyle beraber başvuru yapmalarını istiyor. Seyrantepe Spor Kompleksi'ndeki idman sahasının yanında yeni bir idman sahası ve iki katlı konaklama tesisi yapmak isteyen Yeşil-Kırmızılı kulüp, konunun uzmanı mühendislere hazırlattırdığı projeyi TFF'ye sundu.

Başvuru ve projeyi yerinde bulan Futbol Federasyonu, dosyayı onayladığına dair yazıyı kulübe gönderdi. Tesis projesi önündeki tek engel yer tahsisi. Diyarbakır'daki yerel birimler ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün yer tahsisi ile ilgili sorunu çözerek burayı kulübe tahsis etmesi halinde Futbol Federasyonu ve kulübün maddi imkanlarıyla tesis yapılacak. TFF tesisleri inşa ederek kulüplere teslim edecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor TFF Diyarbakırspor Tesisine Onay Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement