Torku Konyaspor'da, Elazığspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da, Elazığspor Maçı Hazırlıkları

Torku Konyaspor\'da, Elazığspor Maçı Hazırlıkları

Torku Konyasporlu futbolcu Ergün Teber: "Sanica Boru Elazığspor ve Gençlerbirliği maçlarından 4 veya 6 puan toplayabilirsek, ilerleyen haftalar daha rahat geçecek"

05.09.2013 13:38

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ndeki antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ilk bölümünde iki takım halinde el topu oynayan yeşil-beyazlılar, bir süre salonda çalıştıktan sonra sahada istasyon çalışması yaptı. Çalışma, taktik antrenman ve çift kale maçın ardından sona erdi.

Torku Konyaspor'un Medical Park Antalyaspor'dan transfer ettiği Ergün Teber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hoca ve futbolcuların olduğu takıma geldiğini söyledi.

Antalyaspor'da da aynı ortamın olduğunu, ancak bazı sorunlar yaşadığını ifade eden Teber, "Takımımız son iki haftada mağlup oldu, ancak lige verilen aranın bizim için iyi olacağını düşünüyorum. Elazığ'dan galibiyetle dönmek istiyoruz. Sanica Boru Elazığspor ve Gençlerbirliği maçlarından 4 veya 6 puan toplayabilirsek, ilerleyen haftalar daha rahat geçecek" diye konuştu.

Teber, hedefinin hep Süper Lig takımlarında oynamak olduğunu, bunu da bugüne kadar başardığını dile getirdi.

Konya ekibinin ligde kalması için mücadele edeceğini vurgulayan Teber, "İlk sezon ligde kalmak çok zor. Kaldığınız takdirde ondan sonraki sezonlar daha kolay geçiyor. Hedef bu yıl ligde kalmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Teber, iyi bir transfer olan Gekas'ın, Akhisar Belediyespor'daki performansı gösterdiği takdirde takıma çok faydalı olacağını sözlerine ekledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da, Elazığspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement