Galatasaray, Trezeguet Transferinde Yalnız Kaldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Trezeguet Transferinde Yalnız Kaldı

Çekya ekibi Slavia Prag, Trezeguet'nin transferinden vazgeçerken Galatasaray, bu transferde tek başına kaldı.

19.07.2018 10:25  Güncelleme: 10:47

G. Saray'da Trezeguet'nin transferindeki belirsizlik sürüyor. Ancak bu futbolcuyu isteyen kulüplerden Slavia Prag bu oyuncuyu transfer etmekten vazgeçtiklerini ifade etti. Çekya kulübünün yetkilileri de, "Bize bir cevap gelmeyince bu transferi rafa kaldırdık" dedi.

 <a class='keyword-sd' href='/galatasaray/' title='Galatasaray'>Galatasaray</a>, Trezeguet Transferinde Yalnız Kaldı

GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR

G.Saray bu gelişmeden sonra Trezeguet'in transferinde yalnız kaldı. Fatih Terim'in çok istediği yıldız futbolcu için Sarı-Kırmızılı kulübün yeni bir girişimde bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Mısırlı futbolcunun her fırsatta Galatasaray'da oynamak istediğini belirtmesi bu transferde yönetimin en büyük kozu olarak gösteriliyor.

Galatasaray, Trezeguet Transferinde Yalnız Kaldı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray, Trezeguet Transferinde Yalnız Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ?: Galatasarau trezegueti almaz alamaz. 1. 1 yabanci kontenjani kaldi onu da ya stoper ya orta saha ya yapacaklar suan. 2. oyuncu satmadan transfer yapamiyor galatasaray ve kasimpasa net 5 milyon euro istiyor galatasaray kimi satacak kimse istemiyor oyuncu gs den. 3. Gs nin cok kanat alternatifi var rodrigues feghouli onyekuru sinan ve mugdat ve gerekirse belhanda bile sol kanat oynayabiliyor trezeguet gelse nerede oynayacak trezeguet yerine onyekuru kiralandi. 4. Ben stoper veya orta saha ya transfer yapilir dedim ama gomise alternatif lazim erenle olmaz yani 2 yabanci gidecek ki hem gomise hemde defans veya orta saha ya transfer yapilsin oda zor gorunuyor yabancilar kolay kolay gitmez ki gs daha tarik ve tolga yi gonderemiyor. 6 1 Yanıtla
  • Diyarbekirli: Bunu alacağına Kerim Frai yi alın. Bu adam 5 maçta 1 maç oynar. 0 1 Yanıtla
  • ANDSMERO : ORTALIK MALI OLDU BU ADAM 0 0 Yanıtla

Advertisement