Tvf ile Amway İşbirliği Üçüncü Yılına Giriyor - Son Dakika
Spor

Tvf ile Amway İşbirliği Üçüncü Yılına Giriyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Amway şirketi arasındaki milli takımlar tedarik sponsorluğu sözleşmesi uzatıldı.

21.05.2015 14:58

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Amway şirketi arasındaki milli takımlar tedarik sponsorluğu sözleşmesi uzatıldı.

Taksim Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısına, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün, Amway Türkiye Dış İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Asuman Karakoyun ve Yeliz Başa katıldı. Toplantıda sponsorluk anlaşmasının yanı sıra "Filenin Fidanları" adlı sosyal sorumluluk projesinin ilk yıl sonuçları ve gelecek planlamaları konuşuldu.

Amway ile işbirliklerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren TVF Başkanı Özkan Mutlugil, "TVF olarak Amway Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden son derece memnunuz. Amway ile milli takımlar tedarik sponsoru olarak geçirdiğimiz iki yılın ardından anlaşmamızı üçüncü yıla uzatıyoruz. Kendilerine Türk voleyboluna katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Son yıllarda voleybolun, takım sporları içinde Türkiye'ye büyük başarılar kazandıran branşların başında geldiğine dikkati çeken Tayfun Ergün, Amway olarak TVF ile işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ve bu işbirliğinin uzun soluklu olması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

"Filenin Fidanları" projesiyle çocukların spora ve voleybola ilgisini artırmayı hedeflediklerini belirten Ergün, "Bu projeyle Türkiye genelinde 6-12 yaş çocuklara sporu ve voleybolu sevdirip başarıları artırmayı amaçlıyoruz. Türkiye'de voleybol sporu yapma imkanı bulunmayan 65 okula, mini voleybol seti, voleybol direği, file, 2 adet voleybol topu ve voleybol oynama kitapçığı veriyoruz" ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Yeliz Başa, Türk voleybolunun gelişimine yaptığı katkıdan dolayı milli takım sporcuları olarak Amway'e teşekkürlerini ilettti. Asuman Karakoyun ise "Ülkemizin ve kulüplerimizin başarıları ve küçüklere örnek olabilmek için çalışıyoruz. Amway'in bu doğrultudaki desteklerine teşekkür ediyoruz. 'Filenin Fidanları' gibi güzel projelerin içerisinde olduğumuz için gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tvf ile Amway İşbirliği Üçüncü Yılına Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement