Volkan Demirel, Trabzonsporlular'dan ilk kez destek gördü! Yorumları taraftarın beğenisini topladı - Son Dakika
Spor

Volkan Demirel, Trabzonsporlular'dan ilk kez destek gördü! Yorumları taraftarın beğenisini topladı

Trabzonspor-Alanyaspor karşılaşmasında Hüseyin Türkmen'in gördüğü kırmızı kart ortalığı birbirine kattı. Volkan Demirel, "Bırakın sarı kartı, faul bile yok. Bu kadar kolay kart gösterilmemeli" diyen Volkan Demirel, Trabzonsporlular'dan destek gördü. Demirel'in en çok yabancı maddeye maruz kaldığı tribünlerle ilk kez bu kadar yakınlaşması dikkatlerden kaçmadı.

28.09.2021 09:44  Güncelleme: 09:49

Dün akşam 1-1 sonuçlanan Trabzonspor Alanyaspor karşılaşmasında hakem Halis Özkahya'nın Hüseyin Türkmen'e gösterdiği ikinci sarı kart futbol gündemini salladı.

Özkahya'ya sert yorumlar yapıldı. En ağır yorum ise Volkan Demirel'den geldi. Futbolculuk döneminde en çok sorun yaşadığı takım olan Trabzonspor'un yanında duran Volkan Demirel'e destek geldi.

"FAUL BİLE YOK"

Volkan Demirel, "Hüseyin'e gösterilen ikinci sarı kart bu kadar kolay gösterilmemeli. Bırakım sarı kartı, faul bile yok" diye konuştu. Ardından Trabzonsporlu taraftarlar belki de ilk kez Volkan Demirel'e destek verdi.

Volkan Demirel, ilk kez Trabzonsporlular'dan destek gördü! Yorumları mest etti
Volkan Demirel, ilk kez Trabzonsporlular'dan destek gördü! Yorumları mest etti
Volkan Demirel, ilk kez Trabzonsporlular'dan destek gördü! Yorumları mest etti
Volkan Demirel, Trabzonsporlular\'dan ilk kez destek gördü! Yorumları taraftarın beğenisini topladı

Son Dakika Spor Volkan Demirel, Trabzonsporlular'dan ilk kez destek gördü! Yorumları taraftarın beğenisini topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Sertan Sarı : Hakemler iki haftadır bizi 10 kişi bırakıyor şampiyon yapmayacaklar bunlar bizi belli 15 20 Yanıtla
  • Anıl Çalı: Fasülye de kendini nimet sayarmış hesabı Volkan ın başka işi yoktu da size laf yetiştirecekdi kaleciyken de işinin hakkını veriyordu şimdi de siz tabi sandınız sizinle uğraşıyor ?? 21 8 Yanıtla
    Osman : Konuştu kuru fasülye 3 2

Advertisement