Apple Watch Öncesi Bomba Bir İsim İşe Alındı - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch Öncesi Bomba Bir İsim İşe Alındı

Apple Watch Öncesi Bomba Bir İsim İşe Alındı

Apple kadroyu genişletmeyi sürdürüyor.

25.01.2015 15:44
Hasan Uğur Nayır - -

Apple, İngiliz moda devi Burberry'den yüksek profilli yöneticileri işe almaya devam ediyor. Daha önce Burberry CEO'su Angela Ahrendts ve Sosyal Medya Yürütme yetkilisi Musa Tariq Apple'ın çalışma kadrosuna katılmıştı. 9to5Mac'ten Mark Gurman'ın haberine göre Burberry'de Dijital ve İnteraktif Tasarım Başkan Yardımcısı olan Chester Chipperfield artık Cupertino merkezli şirketin çatısı altında yer alıyor.


Chipperfield, Twitter'da "Hoşçakal Londra, artık başka bir şehri keşfetme zamanı geldi" mesajıyla gelişmeyi doğruladı. LinkedIn profilinde yazanlara göre Chipperfield, Apple'da özel projelerden sorumlu. Bu projeler içinde yüksek ihtimalle Apple Watch bulunuyor. Aylardır olan gelişmelere bakarsak Apple'ın saatini modanın gücünü arkasına alarak pazarlayacağı belli. Diğer üreticilere göre biraz daha farklı bir strateji.


Chester Chipperfield, Musa Tariq, Angela Ahrendts'ın moda dünyasındaki tecrübesi Apple Watch'u beklenenden çok daha üst seviyelere çıkartabilir. Apple'ın neler yapacağını ve uygulayacağı stratejinin nasıl tutacağını ise önümüzdeki aylarda birlikte göreceğiz.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch Öncesi Bomba Bir İsim İşe Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement