Del Toro Silent Hills İçin Halen Daha Umutlu - Son Dakika
Teknoloji

Del Toro Silent Hills İçin Halen Daha Umutlu

Del Toro Silent Hills İçin Halen Daha Umutlu

Bildiğiniz gibi Silent Hills kısa bir süre önce Konami tarafından rafa kaldırılmıştı.

12.09.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

npqfxeworpt6b9ngsu5i

Bildiğiniz gibi Silent Hills kısa bir süre önce Konami tarafından rafa kaldırılmıştı. Elbette bu konuda en büyük etkenlerden bir tanesi Hideo Kojima'nın Konami ile yollarını ayırması olmuştu.

Proje üzerinde Kojima ile birlikte çalışmış olan ünlü yönetmen Guillermo Del Toro'da bu duruma gerçekten üzülmüştü ve konu hakkında pek çok açıklamayı resmi Twitter hesabından yapmıştı. Bugün ise Del Toro Twitter üzerinden yeni bir açıklamayla gündeme gelmeyi başardı. Projenin iptalinden sonra bir süredir devam eden imza kampanyası hakkında konuşan Del Toro; "İmza kampanyalarının olduğunu biliyorum ve firmalar bu kampanyaları takip ediyor. Silent Hills için hala umut var." sözlerinde bulundu.

Sé que hay unaen marcha eny que se están recogiendo . Hay esperanzas para

Guillermo del Toro (@GuiDelToroOffi)

Aynı zamanda yarın Kojima'dan gelecek bir açıklama olduğuna inanan büyük bir kesimin de olduğunu düşünürsek, "Acaba?" demeden edemiyoruz. Bakalım, yarın Kojima'dan gelmesi beklenen açıklama Silent Hills ile mi ilgili olacak, yoksa Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ile mi? Konuyla ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Del Toro Silent Hills İçin Halen Daha Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement