İphone 6s'in Yeni Fotoğrafları Sızdı - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s'in Yeni Fotoğrafları Sızdı

İphone 6s\'in Yeni Fotoğrafları Sızdı

Üretim bandından internete düşen yeni görseller.

31.07.2015 11:47
Hasan Uğur Nayır - -

Apple'ın geleneksel işleyişine bakarsak S serisi, ana seriye göre her zaman minimal tasarım değişiklikleri içerir. Asıl farklılık ise donanımsal bazda olur. iPhone 6s ve 6s Plus için de bu geçerli. Yeni yayınlanan görseller klasik stratejiyi tekrardan destekliyor.


Fransız web sitesi Nowhereelse.fr (Asıl kaynak Weibo) ses düğmesinin, titreşim düğmesinin, LED flaşın ve güç butonunun yer aldığı tek esnek kablonun görselini paylaştı. Tabii ki sitenin yayınladığı sızıntılar bu kadarla sınırlı değil. Diğer fotoğraflarda ise Lightning portu, kulaklık girişi ve mikrofonun olduğu parça bulunuyor. Ayrıca kamera arka kameranın ve home tuşunun halkalarına ait görseller var.



Apple normalde iPhone 6'da birbirinden ayrı iki esnek kablo kullanmıştı, ancak 6s'le tek parçaya geri dönmüş. Lightning portunun olduğu kısımda ise değişiklik yok. Geçtiğimiz sene çıkan iPhone 6 ve 6 Plus, çıkıntılı kameradan dolayı bazı şikayetler almıştı. Apple destek forumları ve çeşitli internet topluluklarında bu konuda tartışmalar döndü. Kamera halkasında Apple değişiklik yapmış olabilir. iPhone 6s ve 6s Plus'ta Apple A9 çipi, 2 GB RAM, Force Touch özelliği, 7000 serisi alüminyum kasa, 12 MP arka kamera bulunması bekleniyor.






Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6s'in Yeni Fotoğrafları Sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Okey: Abi çok iyi ya 1 0 Yanıtla

Advertisement