Kalipak ile Her Yere Güneş Enerjisi Götürün - Son Dakika
Teknoloji

Kalipak ile Her Yere Güneş Enerjisi Götürün

Kalipak ile Her Yere Güneş Enerjisi Götürün

Elektrik kaynağı olmayan bir yere gittiğinizde, KaliPAK'ın güneş panellerini kurun, bataryayı doldurun ve cihazlarınızı kolayca şarj edin.

21.12.2014 15:14

Elektrik kaynağı olmayan bir yere gittiğinizde, KaliPAK'ın güneş panellerini kurun, bataryayı doldurun ve cihazlarınızı kolayca şarj edin.

İster güneş enerjisi toplayan bir havuz kenarı şezlongu gibi olsun, isterse de Hollanda'nın test ettiği güneş panelleri ile kaplı bisiklet yolu gibi, geleceğin elektrik ideal üretim yöntemi her zaman yanıbaşımızda bir yerlerde olacak. Hele de doğaya çıktığımızda, çeşitli cihazlarımızı kullanabilmek için bir adet KaliPAK çok işe yarar.

Kalisaya isimli firmanın ilk ürünü olan KaliPAK, iki senelik bir geliştirme ve pazar araştırması sonucu meydana çıkmış. KaliPAK kurulumu ve kullanımı çok kolay bir güneş enerjisi jeneratörü. Etrafınızda elektrik sağlayacak bir kaynak yokken cep telefonu veya dizüstü şarj etmeniz gerekiyorsa, ideal yardımcı bu.

KaliPAK elde taşınabilir bir çanta şeklinde geliyor. Çantayı açıp içindeki 4 güneş panelini yarım dakikada kurabiliyorsunuz. Cihazın üzerinde 2 adet 5V USB çıkışı, 2 adet 12V normal çıkış, batarya göstergesi, Bluetooth ve WiFi göstergesi bulunuyor. Hatta güneş olmadığı zaman KaliPAK'ın bataryasını araç çakmak çıkışı, duvar prizi veya benzinli jeneratörden doldurabilmek için bir giriş bile var.

600 Watt/h'lik bataryası tam dolu olduğunda KaliPAK ile iPhone 6'yı 96 kez, iPhone 6 Plus'ı 59 kez, Samsung Galaxy S5'i 62 kez veya Microsoft Surface Pro 3 tableti 16 kez, Apple MacBook Air'i 17 kez full şarj edebilirsiniz. 400 Watt/h'lik bir alt modelde şarj miktarları biraz daha düşüyor ama işlevi aynı.

KaliPAK'ın baz modeli olan 201'i, hemen şimdi Kickstarter kampanya sitesine giderek 298 Dolar'a önsipariş edebilirsiniz. Orta model olan 401'i 498 Dolar'a, üst model olan 601'i ise 698 Dolar'a alabilirsiniz. Ama kampanya bitmez üzere, acele etmenizi öneriyoruz.

The post KaliPAK ile Her Yere Güneş Enerjisi Götürün appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Kalipak ile Her Yere Güneş Enerjisi Götürün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement