Lg G3'ün 16 Mp Kamerası ve Parmak İzi Sensörü Doğrulandı - Son Dakika
Teknoloji

Lg G3'ün 16 Mp Kamerası ve Parmak İzi Sensörü Doğrulandı

Lg G3\'ün 16 Mp Kamerası ve Parmak İzi Sensörü Doğrulandı

LG'nin yeni amiral gemisi LG G3 ile alakalı yeni bilgiler var.

22.04.2014 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Şu ana kadar 2014 yılının iddialı akıllı telefon modellerinin bazıları piyasaya sunuldu. Ancak hala yılın iddialı modellerinden LG G3 ve iPhone 6 gibi cihazlar tanıtılmış değil. Bu cihazlarla alakalı ise devamlı olarak haberler gelmeye devam ediyor. Mesela geçtiğimiz günlerde LG G3'e ait olduğu iddia edilen son fotoğraf sızdırılmıştı. Şimdi ise yine LG G3 ile alakalı bilgiler var.


LG G3'ün bazı özellikleri bugün GSM operatörü Sprint'in internet sitesinde gözüktü. Böylelikle LG G3'ün merak edilen bazı özellikleri de onaylanmış oldu. Bu özellikler arasında ise 16 MP kamera, Quad HD 1440x2560 piksel ekran çözünürlüğü, 2 GB RAM, 32 GB dahili depolama gibi özellikler yer alıyor.


Ayrıca bu özelliklerin yanında yine Sprint'in internet sitesinde cihazda parmak izi doğrulama, QMemo+, QVoice+, EasyHome, Enterprise Suite ve SmartShare Cloud gibi özellikler gözüküyor.


Bu özelliklere ve daha fazlasına sahip olacak LG G3'ün ne zaman tanıtılacağını ve fiyatını merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Lg G3'ün 16 Mp Kamerası ve Parmak İzi Sensörü Doğrulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yunus ışık: düşük ışıkta rezil resim çekiyo bi dünya para verdik ayıp ya birde yok amiral gemi bilmem süper ne alaka acil bir çözüm insanları kandırıyorsunuz yazık 0 0 Yanıtla

Advertisement