Minecraft Yapımcısı, En Pahalı Evi Satın Aldı - Son Dakika
Teknoloji

Minecraft Yapımcısı, En Pahalı Evi Satın Aldı

Minecraft Yapımcısı, En Pahalı Evi Satın Aldı

Bir yandan yeni Minecraft oyunlarının haberleri gelirken bir yandan da yapımcısının alışverişleri haber oluyor.

19.12.2014 11:07
Mahmut Saral - -

Son yılların en yaratıcı oyunlarından bir tanesi olarak gösterilen ve popülaritesi her geçen gün biraz daha artan Minecraft, yapımcısını zengin etti desek yeridir herhalde. Bildiğiniz gibi oyunu geliştiren Mojang, Minecraft'ın tüm haklarıyla birlikte Microsoft tarafından 2.5 milyar dolara satın alınmıştı. Bu anlaşmadan en kârlı çıkanlardan biri de şüphesiz oyunun yaratıcılarından Markus Persson oldu.


Persson, geçtiğimiz günlerde yeni bir ev aldı, ama normal bir ev olduğu söylenemez. Aşağıda tanıtım videosunu da görebileceğiniz ev, 70 milyon dolar değerinde ve Beverly Hills'in en pahalı evi unvanına sahip. 8 yatak odası, 15 banyosu, araba sergileme odası, barları ve sinema salonu bulunan evin otopark ve havuzları da var.


Eğer videoyu göremiyorsanız tıklayın. İyi seyirler.



Unutmadan, yeni Minecraft oyunları da yolda. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, Minecraft'ın Windows Phone için indirilmeye sunulduğundan bahsetmiştik.


Şimdi de Minecraft: Story Mode'dan söz edelim biraz. Özellikle hazırladığı LEGO temalı oyunlarla adından söz ettiren Telltale Games, yeni Minecraft oyunlarından bir tanesinin yapımcı koltuğunda yer aldığını duyurdu. Bunu bir macera oyunu olarak tanımlayan yapımcılar, orijinal oyundan daha farklı tecrübeler ve en önemlisi de "hikayeler" sunmayı amaçlıyor. Oyunun diğer birçok Telltale Games oyunu gibi bölüm bölüm ilerlemesi (Episodic Adventure) planlanıyor.


Oyun, 2015'te PC, konsollar ve mobil platformlar için hazır olacak.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Minecraft Yapımcısı, En Pahalı Evi Satın Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement