Pembe Renkli İphone 6s'e Hazır Olun - Son Dakika
Teknoloji

Pembe Renkli İphone 6s'e Hazır Olun

Pembe Renkli İphone 6s\'e Hazır Olun

Apple'ın yeni iPhone modelinde yeni bir renk seçeneğine yer vereceği konuşuluyor.

03.07.2015 18:47
Emre Çetinkaya - -

Her geçen gün yeni iPhone modelleri ile ilgili yeni bilgiler geliyor. Son olarak iPhone 6s'in kamera detayları sızdırılmıştı. Bugün ise iPhone 6s modelinin yeni renk seçeneği gündeme geldi. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Apple, yeni iPhone modelinde daha önce kullanmadığı bir renge yer verecek. Hatta bu konuda tasarımcılardan Apple'a fikir verebilecek paylaşımlar yapılmaya bile başladı. Bu çalışmalardan bazıları Weibo'da paylaşıldı.


Apple, son olarak piyasaya sunduğu iPhone 6 modellerinde uzay grisi, gümüş ve altın gibi renk seçeneklerine yer vermişti. Aslında Apple'ın renk seçenekleri arasında yer verdiği altın renk seçeneği ilk etapta bir hayli ilgi görmüştü. Şimdi ise iddialara göre Apple, ya 10 bin dolarlık Apple Watch Edition modelinde kullandığı Rose Gold renk seçeneğini ya da pembe renk seçeneğini yeni iPhone 6s'te kullanacak.


Bu iddiaların ardından tasarımcılar hemen pembe renkli iPhone 6s'in nasıl görüneceğine dair bazı konsept çalışmalarına imza attılar. Pembe renkli iPhone 6s bu şekilde görünebilir.


Özellikle bayanları bir hayli hoşuna gideceğini düşündüğümüz pembe iPhone 6s fikrini siz nasıl buldunuz?








Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Pembe Renkli İphone 6s'e Hazır Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement