Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Tivibu'da - Son Dakika
Teknoloji

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Tivibu'da

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Tivibu\'da

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin tüm maçları, 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 2017 - 2018 sezon sonuna kadar Türk Telekom Grubu yayınlarıyla...

26.11.2014 12:41
-

Maçlar, TTNET'in dijital yayın platformu Tivibu'da, "Tekrar İzle", "Durdur İzle" ve "Geri Al İzle" gibi özellikler ile Türkiye'nin 81 ilinde izlenebilecek.


Futbolseverler, Tivibu'nun "Tekrar İzle" özelliği ile maçları canlı yayından çok kısa bir süre sonra yeniden izleyebilecek. "Durdur İzle" özelliği ile maç heyecanına kaldıkları yerden devam edebilecek. "Geri Al İzle" özelliği sayesinde ise sporseverler canlı yayını geri alıp maçın önemli anlarına yeniden dönebilecek.


Aynı anda 6 karşılaşmayı izleme imkânı


Ayrıca sporseverler, 2013 yılında yayına alınan ve Türkiye'de bir ilk olan Tivibu Spor Mozaik kanalı sayesinde aynı anda 6 karşılaşmayı izleme imkânı elde edebilecekler. Tüm maçlar canlı olarak, Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanallarında yayınlanacak.


TRT ile işbirliği


2015 - 2016 sezonundan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin tüm maçları Tivibu üzerinden izlenecek, ek olarak UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde sadece Salı ve Perşembe günleri oynanacak birer maç TRT üzerinden açık kanalda da yayınlanacak.



Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Tivibu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement