Öğrenci Servis Sürücüleri ve Rehber Personel Bilgilendirildi - Son Dakika
Yaşam

Öğrenci Servis Sürücüleri ve Rehber Personel Bilgilendirildi

Öğrenci Servis Sürücüleri ve Rehber Personel Bilgilendirildi

Eskişehir de öğrenci taşıma hizmetlerinin daha düzenli ve güvenli hale getirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü’nce servis sürücülerine ve rehber personellere yönelik olarak yeni yönetmelikle ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

14.02.2018 11:48

Eskişehir de öğrenci taşıma hizmetlerinin daha düzenli ve güvenli hale getirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü'nce servis sürücülerine ve rehber personellere yönelik olarak yeni yönetmelikle ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şen ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Recai Öz tarafından sürücülere yönelik bilgilendirme seminerine servis şoförleri ve rehber personeller yoğun ilgi gösterdi. Bilgilendirme seminer Gazi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı. Seminerde yeni yönetmeliğin okul servis araçlarıyla yapılan taşıma faaliyetlerinin daha güvenli hale getirilmesi, araçlara yeni standartların getirilmesi, görevlilerin yeterlilik niteliklerinin belirlenmesi gibi konularda şoförler ve rehber personeller bilgilendirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Öğrenci Servis Sürücüleri ve Rehber Personel Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement