Orman Bölge Müdürlüğü'nden Anlamlı Fidan Dağıtımı - Son Dakika
Yaşam

Orman Bölge Müdürlüğü'nden Anlamlı Fidan Dağıtımı

Orman Bölge Müdürlüğü\'nden Anlamlı Fidan Dağıtımı

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ‘Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil Fidan Dikerek Girelim’ kampanyası kapsamında 25 bin fidan dağıtılacak.

28.12.2017 13:45

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 'Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil Fidan Dikerek Girelim' kampanyası kapsamında 25 bin fidan dağıtılacak.

"Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil Fidan Dikerek Girelim" kampanyası çerçevesinde Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü Eskişehir ve Afyonkarahisar illerinde toplam 25 bin adet fidan dağıtmaya hazırlanıyor. Fidan dağıtımları Eskişehir ilinde 3 ayrı nokta da, Afyonkarahisar ilinde de 13 yerde yapılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orman Bölge Müdürü Recep Temel, vatandaşlara çam türü fidanlar vereceklerini söyledi. Yeni yıla ağaç keserek değil fidan dikerek girmek istiyoruz diyen Temel, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Toprak don olmadığı sürece fidanlarını dikebilirler. İsteyenler ilkbahara kadar da bekletebilir."

Öte yandan usulsüz yılbaşı çamı kesmek isteyenlere karşı koruma tedbirleri alındığı, özellikle şehre yakın ormanlık alanlarda koruma ekiplerinin devriyelerinin ise artırıldığı öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Orman Bölge Müdürlüğü'nden Anlamlı Fidan Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement