15 Yıllık Turizmciye Başarı Ödülü - Son Dakika
Yerel

15 Yıllık Turizmciye Başarı Ödülü

15 Yıllık Turizmciye Başarı Ödülü

Hakkari’de yaklaşık 15 yıldır Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nde (TÜRSAB) çalışan kadın girişimci Reyhan Ağacanoğlu, 38 acente arasında birinciliği elde ederek ödüle layık göründü.

05.04.2014 13:48

Hakkari'de yaklaşık 15 yıldır Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nde (TÜRSAB) çalışan kadın girişimci Reyhan Ağacanoğlu, 38 acente arasında birinciliği elde ederek ödüle layık göründü.

Ağacanoğlu, Berçelan turizm ikinci yılında da başarıya imza attı. Van bölgesi 38 acente arasında satışı en yüksek olan acente seçildi. Ödülünü 02 Nisan 2014 tarihinde Van'da bir otelde düzenlenen toplantı esnasında Türk Hava Yolları Kolay Bilet Koordinasyon Başkanı Cemal Şimşek tarafından verildi. Hakkari'de yaklaşık 15 yıldır turizm sektöründe çalışan kadın girişimci Reyhan Ağacanoğlu, 2012 yılında Berçelan Turizm Seyahat Acentesi adı altında kendi acentesini açtı ve ilk 8 ayda THY ve TÜRSAB desteğiyle ülke genelinde hayata geçirilen Kolay Bilet Sistemi'ni kullanarak Türkiye geneli en çok bilet satan 3. bölgede ise birinci acente olduğu belirtildi. Ağacanoğlu, "2013 yılında ise bölgemizde 38 acente içinde satışı en yüksek acentesi biz olduk. Bu başarıyı 15 yıllık iş deneyimi ve çalışma arkadaşlarıma borçluyum. Desteğini esirgemeyen Hakkari'deki herkese teşekkür ediyorum. Turizmi her anlamda doğa, kültür turizmi ve hac, umre organizasyonlarında da aktif olarak faaliyet gösterdik. Bundan sonra bu kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Yıllık Turizmciye Başarı Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement