24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

23.11.2015 17:47

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Pektaş, mesajında, öğretmenlerin kutsal bir görevi icra ettiğini belirtti. Geleceğin öğretmenlere emanet olduğunu aktaran Pektaş, "Öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle onları hayata hazırlamak ve kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak en büyük hedefiniz olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'un mesajı

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ise öğretmenliğin dünyanın en kutsal ve eski mesleklerinden olduğunu kaydetti. Öğretmenlerin, bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Oğuz, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Dünyadaki dönüşümü takip edebilen, demokrasi ve adalet duygusu gelişmiş, öğrenme kültürü ileri seviyede, sadece okulda değil her mecrada öğrenebilen ve öğrenme isteğinde olan bireyler yetiştirme çabamızı öğretmenlerimizin gayret ve fedakarlıkları olmadan başarabilmemiz mümkün değildir. Çocuklarımızın yetişmesinde çok büyük emek ve fedakarlıkları olan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement