26. Vergi Haftası - Son Dakika
Yerel

26. Vergi Haftası

Yozgat'ta, 26. Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

23.02.2015 14:03

Yozgat'ta, 26. Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Defterdar Abdurrahman Altındağ, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Altındağ, burada yaptığı açıklamada, vergi vermenin vatandaşlık görevi olduğunu vurguladı.

Vergi vermenin, vatandaş olmanın sorumluluğu olduğunu ifade eden Altındağ, 23 Şubat - 1 Mart tarihleri arasındaki Vergi Haftasını çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını dile getirdi.

Altındağ ve beraberindekiler daha sonra,  Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur ve Belediye Başkanı Kazım Arslan'ı ziyaret etti.

Yerköy

Yerköy ilçesinde, Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende de Vergi Dairesi Müdürü Hakan Ablaklı Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Ablaklı ve beraberindekiler daha sonra Kaymakam Nevzat Şengök'ü makamında ziyaret etti.

Albaklı, buradaki konuşmasında, bir ülkedeki sağlık, eğitim ve güvenlik gibi kamu hizmetlerinin sağlanması için verginin büyük önem taşıdığını söyledi.

Sorgun ilçesinde ise Vergi Dairesi Müdür Vekili Melek Şahin, Müdür Yardımcısı Eyüp Altan ve çalışanlar, Vergi Haftası etkinlikleri nedeniyle Kaymakam Ali Arslantaş'ı makamında ziyaret etti.

Arslantaş, ziyarette yaptığı konuşmada, bir ülkede vergilerin düzenli ödenmesinin o ülke için çok önemli olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 26. Vergi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement