3. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

3. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu Kayıtları Başladı

3. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu Kayıtları Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde bu yıl üçüncü kez "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu" düzenleyecek.

26.09.2015 18:09

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde bu yıl üçüncü kez "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu" düzenleyecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu, 3 ayrı kategoride 25 Ekim Pazar günü Seka Park'ta düzenlenecek. Geçen yıllardaki Halk Koşusu ve 10 kilometre kategorilerine ek olarak bu yıl koşuya 1 kilometrelik Çocuk Maratonu eklendi. Yarışmalarda ilk 10 dereceye giren koşucular arasında 10 kilometre koşusunda birincisine 7 bin, 3 kilometre Halk Koşusu'nda birinci olanlara ise bin TL ödül verilecek.

ÇOCUK MARATONU DÜZENLENECEK

Cumhuriyet koşusunda 3 kilometre halk koşusu, 10 kilometre koşusu ve 1 kilometre Çocuk Maratonu olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenecek. 3 kilometrelik halk koşusu saat 10.00'da, 10 kilometrelik koşusu saat 11.30'da ve 1 kilometre Çocuk Maratonu ise saat 12.00'de başlayacak.

BAŞVURULAR BAYRAM SONRASI

Cumhuriyet Koşusu'na katılmak isteyenler için başvuru süresi Kurban Bayramı ve tatilinin hemen ardından başlayacak. Başvuru işlemleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinden, İzmit merkezdeki Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dahilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından yapılacak. Başvuru süresi ise 23 Ekim Cuma günü saat 17.00'de sona erecek.18 yaş üstü katılımcılar, kayıtlarını elektronik olarak yaptıktan sonra göğüs numarasını teslim alabilecek. 18 yaş altı katılımcılar ise kayıt işlemlerinde görünen Veli Muvafakatnamesi'ni doldurup Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasına teslim ettikten sonra göğüs numaralarını teslim alabilecek.

ZAMANLAMA ÇİPİ

10 kilometre koşusuna katılacak sporculara göğüs numaralarının yanında bir adet zamanlama çipi verilecek. Çipini almayan sporcunun derecesi ölçülemeyeceği için, bu eksiklikten kaynaklanan herhangi bir hak talebi de olamayacak.

ÖDÜL VERİLECEK

Tüm kategorilerde ilk 10 dereceye giren koşuculara nakdi ödül, ilk 3 dereceye giren koşuculara ise dercesine göre; 1.lik, 2.lik ve 3.lük kupası verilecek.10 kilometre koşusu; Genel Klasman ve Veteran olarak 2'ye ayrılacak. Genel klasman kategorisinde koşuya katılan tüm yarışmacılar değerlendirilecek. Veteran kategorisinde 35 yaş ve üstündeki sporcular değerlendirilecek. Genel sıralamada dereceye giren sporcu, yaş gruplarında da dereceye girerse derecesinin karşılığı yüksek olan ödülü almaya hak kazanacak, iki ödül birden alamayacak.3 kilometre koşusu yaş farkı aranmaksızın değerlendirmeye alınacak. Ödüllendirmede bayan ve erkek sporcular ayrı ayrı derecelendirilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement