Adanaspor Kulübü Başkanı Akgül Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adanaspor Kulübü Başkanı Akgül Açıklaması

Bank Asya 1. Lig Takımlarından Adanaspor'un Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Kalan Tüm Maçlarını Kazanmak İstediklerini Bildirdi.

04.03.2011 18:13

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un kulüp başkanı Bayram Akgül, kalan tüm maçlarını kazanmak istediklerini bildirdi.

Adanaspor AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sahasında Samsunspor ile kader maçlarından birisini yapacak olan Adanaspor'un kulüp başkanı Bayram Akgül, basın sözcüsü Bülent Uzel, futbolculardan Bülent, Fahri, Mbilla, Koray ve Rahman Seyhan Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen panele katıldı.

Akgül, burada yaptığı konuşmada, Samsunspor maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Futbolcularıma ve teknik ekibe güvenim sonsuz. Adanaspor sevgisinin git gide büyümesi de beni ayrıca mutlu etti. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Hepinizin desteğine çok ihtiyacımız var."

Okul Müdürü Mustafa Aksoy, başkan Bayram Akgül'ün Adanaspor'u yaşatarak şehre önemli bir hizmet verdiğini belirterek, "Akgül'e tüm Adanalılar adına teşekkür ederim. Bu takımın yaşaması ve liglerde mücadele etmesi büyük bir olay. Mutlaka Adana bir gün Süper Lig coşkusu yaşayacaktır" ifadelerini kullandı.

Adanasporlular Derneği Başkanı Bekir Alpkaya ise bu tür buluşmaların bundan sonra da sık sık olacağını bildirerek turuncu-beyaz sevgisini daha geniş kitlelere taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Alpkaya, şunları kaydetti:

"Samsunspor maçı hepimiz için büyük önem taşıyor. Takımımıza olan sevgimizi tribünleri doldurarak göstermeliyiz. Adanaspor taraftarı vereceği büyük destekle Samsunspor maçında galibiyette önemli bir rol üstlenecektir."

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adanaspor Kulübü Başkanı Akgül Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement