Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman\'dan Kısa Kısa

Tayini çıkan veda yemeği.

15.06.2013 15:13

Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği'nden tayini çıkan polis memurlarına yönelik veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Ömer Dağdeviren, İlhçe Emniyet Amirliği bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde böylesi görev yeri değişikliklerinin olduğunu kaydetti. Dağdeviren, polislik mesleğinin fedakarlık isteyen onurlu ve şerefli bir meslek olduğunu belirtti.

Etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cenk Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Saffet Gülep ve personel katıldı.

- Gölbaşı'nda TYÇP uygulamaları

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Gölbaşı Belediyesinde görev yapacak kişiler kurayla belirlendi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından uygulanan programda yer alacak 15 kişi için 115 kişinin başvurması üzerine belediye toplantı salonunda kura çekildi. Noter tarafından çekilen kurada 15 asil ve 15 yedek işçi belirlendi.

Belirlenen kişiler, Gölbaşı Belediyesi alt yapı çalışmalarında 3,5 ay görev yapacak.

Boyundere İlköğretim Okulunun temeli atıldı

Tut İlçesine bağlı Boyundere köyünde yapılacak ilköğretim okulunun temeli atıldı.

Kaymakam Ramazan Kendüzler, temeli atılan okulun bu eğitim-öğretim yılında ilçemizde yapılacak dördüncü okul olduğunu söyledi.

Kendüzler, şunları kaydetti:

"İlk olarak ilçe merkezinde hayırsever iş adamı Abuzer Yıldırım'ın katkılarıyla yapılacak olan 16 derslikli İmam Hatip Lisesi'nin temelini attık. Daha sonra sırasıyla gerçekten ihtiyaçları olan Akçatepe köyümüze 8 derslikli ve Dağyalangoz köyüne 4 derslikli okullarımızın temellerini attık. Şimdi de burada Boyundere İlkokulu'nun temelini atacağız. Buraya yapacağımız yatırım 3-5 yıl değil 40- 50 yıl etkisini gösterecektir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz derslerini bu yeni yapılacak okulda en iyi şekilde işleyecekler."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit de geleceğe yapılan bu yatırımın önemli olduğunu kaydetti.

Göreve geldiği günden itibaren eğitim konusunda her zaman her kademede öğretmenlere destek vermeye çalıştığını belirten Yiğit, "2007 yılından bu yana ilçemize okul yapılmamışken şu anda ilçemizde 4 tane okul yapılmaktadır. Bu, ilçemiz için büyük bir fırsattır" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından okulun temeli atıldı.

Törene İlçe Belediye Başkanı Mehmet Akat, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Kızılkaya, resmi kurum müdürleri ve davetliler katıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement