Ahlat Engelliler Derneği'nden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ahlat Engelliler Derneği'nden Ziyaret

Ahlat Engellilerle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Engelliler Haftası nedeniyle biri engelli 3 çocuğuna bakan Mevlüde Nergiz'i ziyaret etti.

21.05.2015 15:44

Ahlat Engellilerle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Engelliler Haftası nedeniyle biri engelli 3 çocuğuna bakan Mevlüde Nergiz'i ziyaret etti.

Dernek Başkanı Neslihan Akdemir, eşi öldükten sonra biri özürlü 3 çocuğuna tek başına bakan Nergiz'i evinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akdemir, fedakar anne Nergiz'i dernek olarak "özel anne" seçtiklerini belirterek, kendisinin bir engelli annesi olduğunu ve çocuğuna büyük bir özveriyle baktığını söyledi.

Diğer 2 çocuğuna da hem annelik hem de babalık yaptığını aktaran Akdemir, "Bu özverisinden dolayı Nergiz'i ziyaret ettik. Dernek üyemiz Selim Alçiçek tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeyi de engelli çocuğunun kullanması için teslim ettik. İnşallah bize ilettiği sorunları da ilgili mercilere aktaracağız. Dernek olarak her zaman yardımcısı olmaya çalışacağız" dedi.

13 yaşındaki oğlu Ahmet Murat'a bakmanın her geçen gün güçleştiğini anlatan anne Nergiz, şöyle konuştu:

"Eşimden kalan malulen emeklilik maaşı da geçimimizi sağlamamıza yetmiyor. Bir oğlum asker, diğeri İŞKUR'un mevsimlik işlerinde çalışıyor. Oğullarımın devamlı bir işi olsa çok sevinirim. Bu konuda yetkililerden destek bekliyorum. Bizleri ziyaret eden ve desteklerini de esirgemeyen Ahlat Engellilerle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Neslihan Akdemir ve dernek üyelerine de teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlat Engelliler Derneği'nden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement