AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Türkel, Karaosmanoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Türkel, Karaosmanoğlu'nu Ziyaret Etti

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Türkel ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

02.01.2012 14:01

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Türkel ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Karaosmanoğlu, yapılan genel kurulda yeniden seçilen Türkel ile yönetimini kutlayarak başarılar diledi. Siyasetin bir gönül işi olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, "Gönüller birlikte atmaya başlayınca başarı da beraberinde gelir. Halkımız bizden bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hizmet bekliyor. Her alanda halkımızın mutluluğu, huzuru ve refahı için hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyelerini Karaosmanoğlu'na tanıştıran Türkel de 30 kişilik yönetim kurulu üyesinden 19'unun yeni isimlerden oluştuğunu söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde Karamürsel'e ve Kocaeli'ye en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Türkel, Karamürsel'e olan hizmetleri ve destekleri nedeniyle de Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Türkel, Karaosmanoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement