AK Parti Kayseri Milletvekillerinin Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekillerinin Ziyaretleri

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden Sarraf ve Kuyumcular Derneği'ni, Ahmet Doğan ise Kayseri Şekerspor Yaz Okulu'nu ziyaret etti Tekden, dernek başkanı Ömer Gülsoy'u ziyaretinde, esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini belirtti.

04.08.2015 14:44

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden Sarraf ve Kuyumcular Derneği'ni, Ahmet Doğan ise Kayseri Şeker spor Yaz Okulu'nu ziyaret etti

Tekden, dernek başkanı Ömer Gülsoy'u ziyaretinde, esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini belirtti.

"Kazancılar Çarşısı bizde bir kültürdür" diyen Tekden, "Sarraf ve kuyumcuların terazileri hassastır. Onlar önce yaptıkları işi vicdan terazisinde tartarlar. Sorunları varsa onlarla ilgilenmek zaten bizim görevimiz. Derneğimizin çalışmalarını da takdirle karşılıyorum. Sarraflarımız Kayseri ekonomisinin lokomotifidir" ifadelerini kullandı.

Gülsoy ise Tekden'in ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, "Milletvekilleri halkın içinden geldi, bu nedenle de halkın içinde olmalılar. Bunu da milletvekilimiz Kemal Tekden Bey fazlasıyla yapıyor. Yaptığı çalışmaları gerek yazılı gerekse görsel medyadan takip ediyoruz. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Doğan'ın ziyareti

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan da 1980'li yıllarda hem voleybol hem de basketbol branşlarında lisanslı sporcusu olduğu Kayseri Şekerspor'un yaz okulunu ziyaret etti.

Doğan, kulübün Köksal Demirok Tesisleri'ndeki ziyarette, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'a örnek yaz spor okulu uygulamalarından dolayı teşekkür etti.

Kayseri Şekerspor'un yaz okulu açtığını öğrenince gençlik yıllarına gittiğini ifade eden doğan, şöyle devam etti:

"19-20 yılını Kayseri Şeker Fabrikası'nın lojmanında geçiren, buranın kültürüyle büyüyen, aile terbiyesini bu camiadan alan birisi olarak yanınızda olmak istedim. Heyecanlandım, duygulandım ve sizleri görmek istedim. 1980'li yıllarda böyle imkanlarımız yoktu. O zamanlar saha topraktı ama bizim için büyük bir imkandı. Buna rağmen Kayseri Şekerspor'da gayet başarılı sonuçlar alıyorduk. Özellikle burada gençlik döneminden kalan arkadaşlarım da var."

Doğan, sporculara tavsiyelerde de bulunarak, "Bir takım oyununu mutlaka oynayın. Böylece bir ekip ruhu kazanırsınız. Büyüdüğünüz zaman bu aile hayatınıza, geleceğinize yansıyacaktır. Ekip ruhu çok önemli. Bugün bunların temellerini atıyorsunuz. Aynı zamanda burada dini, ahlaki bilgilerin de verildiğini, gençlerin içinde bulunduğu boşluğun burada doldurulduğunu görüyoruz. Çocuklarımızı hem fiziken hem fikren eğitmemiz hem de manevi olarak doyurmamız lazım" dedi.

Hüseyin Akay da kurslara çalışanların, çiftçilerin ve çevredeki mahallelerin çocuklarının katıldığını belirterek, kurslarda hem bedensel eğitim hem de din kültürü ve ahlak eğitimi verildiğini anlattı.

Kursları herhangi bir ücret talep etmeden, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yaptıklarını dile getiren Akay, "Bütün masraflar Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri Şekerspor tarafından karşılanıyor. Yaz okullarımız sadece Kayseri'de değil Boğazlıyan'da da var. Orada da 100-150 civarında öğrencimiz bu imkanlardan yararlanıyor. Yeni yetişen nesillerimize milli kültürümüzü ve dinimizi, ahlaki değerlerimizi aşılamanın yanında beden gelişimlerine de katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Hocalarımız bu görevi özveriyle yapıyorlar. Milletimizin geleceği olan bu gençlerin eğitimlerden en iyi şekilde faydalanmalarını ve milletimizi en iyi şekilde temsil etmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

Milletvekili Ahmet Doğan'a, Hüseyin Akay tarafından 38 numaralı Kayseri Şekerspor forması hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekillerinin Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement