AK Parti Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları'ndan Gaziler Onuruna Yemek - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları'ndan Gaziler Onuruna Yemek

AK Parti Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları\'ndan Gaziler Onuruna Yemek

‘Gaziler Günü’ dolayısıyla AK Parti Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları tarafından gaziler ve şehit yakınları onuruna yemek düzenlendi.

20.09.2014 13:23

'Gaziler Günü' dolayısıyla AK Parti Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları tarafından gaziler ve şehit yakınları onuruna yemek düzenlendi.

AK Parti Konyaaltı Gençlik Kolları, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla gaziler ve şehit yakınları onuruna yemek düzenledi. AK Parti Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alp Pazır'ın ev sahipliği yaptığı ve Sedir Restoran'da düzenlenen yemeğe AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rıfat Durukan, AK Parti Konyaaltı Belediye Meclis Üyeleri Durali Kolpak, Osman Ali Eciş, Elif İstek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, AK Parti eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yaşar Tabur ile şehit ve gazi yakınları katıldı. Yemeğe katılan gazi ve şehit yakınları ile tek tek ilgilenen Başkan Pazır, açılış konuşmasında şehit ve gazilerin haklarının ödenemeyeceğini belirtti.

Gazileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Pazır, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır" düşüncesiyle cepheye koşan, vatan sağ olsun nidalarıyla canlarını seve seve feda etmeyi göze alarak girdikleri muharebeler sonucunda gazilik unvanını hak eden kahraman vatan evlatlarının Gaziler Günü kutlu olsun" dedi.

Gazilere şükran duygularını sunmak adına anlamlı bir günde bir araya geldiklerini belirten AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rıfat Durukan ise, "Milletimiz için şehitlik ve gazilik mertebeleri önemli bir anlam taşır. Gazilik güzel ve onurlu bir mertebedir. Bu nedenle böyle anlamlı bir geceyi düzenleyen gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların ise devam edeceğini söylemek isterim" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları'ndan Gaziler Onuruna Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement