AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci'den Datça Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci'den Datça Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci\'den Datça Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti Datça İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat ve ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

14.02.2015 21:01

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti Datça İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat ve ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Datça girişinde AK Parti İlçe Bbaşkanı Mehmet Cennet, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Çolakoğlu Öneren ve çok sayıda partili karşıladı.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, yaptığı açıklamada; "Datça rarihiyle, kültürüyle, doğasıyla, İnsanıyla, Deniziyle Türkiye'nin sayılı merkezi olması gerekirken bazı ideolojik sebeplerden dolayı hak ettiği yere gelememiştir. Datça'yı bize unutulmuş bir şehir olarak anlatıyorlar ama biz il başkanlığı ve hükümetimiz olarak Datça'yı marka şehir haline getirmek bizim boynumuzun borcu olarak görüyoruz. 7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrası Datça'nın ne kadar sorunu varsa hepsini ilçe başkanımızla birlikte çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Datça teşkilatı ziyaretinden sonra Datça Kaymakamı Hamdi Üncü'yü makamında ziyaret ederek ilçenin sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci'den Datça Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement