AK Parti Of Teşkilatı Şubat Ayı Olağan Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Of Teşkilatı Şubat Ayı Olağan Toplantısı

AK Parti Of İlçe Teşkilatı, şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

01.03.2013 18:34

AK Parti Of İlçe Teşkilatı, şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yanmış, İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, belde belediye başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belde ve köy temsilcileri ile partililer katıldı.

Of Belediyesi Başkanı Murat Saral, Solaklı Vadisi Projesi'nin 2. etabının da ihalesinin yapıldığının belirterek, "Yeni projeyle birlikte denizden Çaykara'ya kadar tüm vadi adeta yeniden imar edilecek. Bu proje için 42 milyonluk kaynak ayrıldı. Bu proje Türkiye'ye örnek olacak" dedi.

İlçe Başkanı Terzioğlu, Büyükşehir Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle kapanan belde belediyelerinin ve meclis üyelerinin daha çok çalışması gerektiğini ifade ederek, "Yerel seçimlere yaklaşık bir yıl gibi bir zaman var. Trabzon'umuz bu seçime Büyükşehir Belediyesi olarak girecek. Belde ve köylerde alacağımız bir oyun önemi daha da artacak. En ücra köşedeki vatandaşımız da artık Büyükşehir Belediye Başkanımıza oy kullanacak. İlçe Belediye Başkanımız için de durum aynı. Her oyun değeri daha da artacak. O nedenle şimdiden seçim çalışmasına başlamamız gerekiyor" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Yaşar

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Of Teşkilatı Şubat Ayı Olağan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement