AK Parti Teşkilatından, MHP ve Dbp'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatından, MHP ve Dbp'ne Ziyaret

AK Parti Teşkilatından, MHP ve Dbp\'ne Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ziyaret etti.

17.03.2015 18:02

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ziyaret etti.

İlk olarak MHP Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve beraberindekiler, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgül ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yapılan ziyaret ile ilgili olarak bir konuşma yapan MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgül, "AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve beraberindekiler bizleri ziyaret ederek son derece bizleri memnun etmiştir. Bu tür ziyaretler hem Adıyaman'ımız için hem de partiler arasındaki diyalog için çok olumlu ziyaretlerdir. Sonuçta hepimiz Adıyamanlıyız ve Adıyaman'ın tozunu, toprağını soluyan insanlarız. Adıyaman için yapılacak olan her olumlu icraatta bizler de iktidarın yanında olacağız. Çünkü bu memlekette bizden sonra da çocuklarımız yaşıyacak. Bu memlekette taş üzerine taş koyan herkesten Allah razı olsun. Önümüzdeki günlerde malumunuz bir genel seçim var. Bu süreçte AK Parti Adıyaman İl Teşkilatına başarılar diliyorum tabi bizler de bu seçimde varız. Onun çalışmaları içerisindeyiz ve herkese buradan teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, "Kendilerine hem yeni görevlerinde başarılar dilemek için hem de Adıyaman'ın geleneğine, tarihine ve dokusuna, kültürüne ve hukukuna uygun bir şekilde seçim yaşamak için uzlaşıyla Adıyaman'ımızın toplumsal yapısına uygun bir şekilde seçim süresi yaşamak için buradayız. Bizler kendilerine teşekkür ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve beraberindekiler, Adıyaman DBP İl Başkanlığını ziyaret etti. Yapılan ziyaret kapsamında Başkan Bilen ve beraberindekiler, DBP Adıyaman İl Başkanı Zeynal Mutlu ile parti üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret ile ilgili olarak bir konuşma yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen "Merhabamızı, hukukumuzu, diyaloğumuzu diri tutmak ve birlikte yaşama azmi ve çabası içerisinde olmamız gerekmektedir. Seçime girerken bizlere ve Adıyaman'ın kültürüne yakışan kamil insanlara ve erdemli kurumlara yakışan güzel bir duruşla inşallah geleceğe birlikte yürümemiz gerekmektedir" şeklinde konuştu.

DBP Adıyaman İl Başkanı Zeynal Mutlu ise, "Gerçekten toplumlar beraber yaşamak mahkumiyetinden olduğu için değil, beraber yaşam kültürünü geliştirdikleri için, bu manada biz birlikteyiz ve beraberiz. Tabi farklı siyasi düşüncelerde olabilir. Yeni bir yaşamı inşa edeceğiz. Biz halk olarak ve siyaset yapan insanlar olarak bu fikre güç verecek, beraber yaşama kültürünü geliştirecek, inşallah siyaseti özlemini çektiğimiz bir merhalede yapacağız. Siyasetin arenası, toplumları değiştirme, dönüştürme daha güzel bir yaşam verme arenası olmalı. Onun için hep beraber mücadele edeceğiz" şeklinde konuşarak, kendilerini ziyaret eden AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve beraberindekilere ziyaretten dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatından, MHP ve Dbp'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement